ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παναπεργία: Πόσες πτήσεις επηρεάζονται - Τι πρέπει να κάνουν οι ταξιδιώτες

Παναπεργία: Πόσες πτήσεις επηρεάζονται - Τι πρέπει να κάνουν οι ταξιδιώτες

Στις 22 ανέρχονται οι πτήσεις από και προς τα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου που θα επηρεαστούν αύριο (26/1) εξαιτίας της τρίωρης παναπεργίας για την ΑΤΑ.

Μιλώντας στο Τρίτο Πρόγραμμα του Κρατικού Ραδιοφώνου, η Ανώτερη Διευθύντρια Αεροπορικής Ανάπτυξης, Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας της Hermes Airports, Μαρία Κουρούπη, ανέφερε συγκεκριμένα ότι από την τρίωρη απεργία επηρεάζονται 9 αφίξεις και 7 αναχωρήσεις από το αεροδρόμιο της Λάρνακας και 3 αφίξεις και 3 αναχωρήσεις από το αεροδρόμιο της Πάφου.

Επιπλέον, όπως σημείωσε η κα. Κουρούπη, θα επηρεαστούν και πτήσεις οι οποίες πραγματοποιούνται λίγο πριν ή λίγο μετά την απεργία και γι’ αυτό μετά την απεργία θα υπάρξει αυξημένος αριθμός εργαζομένων για να καλύψει το κενό που θα δημιουργηθεί.

«Το τελικό πρόγραμμα με τις αλλαγές στις ώρες των πτήσεων θα δημοσιευτεί μετά το μεσημέρι στην ιστοσελίδα της Hermes Airports», επεσήμανε, προσθέτοντας ότι όσες πτήσεις για οποιοδήποτε λόγο καθυστερήσουν και βρίσκονται στον αέρα την ώρα της απεργίας θα προσγειωθούν κανονικά.

Την ίδια στιγμή, η κα. Κουρούπη σημείωσε ότι οι πλείστες αεροπορικές εταιρείες έχουν ήδη ειδοποιήσει τους επιβάτες τους για τον επαναπρογραμματισμό των πτήσεων τους, τονίζοντας ότι όσοι δεν ενημερώθηκαν, θα πρέπει να επικοινωνήσουν για να ενημερωθούν σε σχέση με την νέα ώρα της πτήσης.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top