ΠΑΡΑ-THEMA

«Καρφιά» Λεβέντη προς υποψήφιους - «Εν να κάμετε τζιαι εν να κάμετε»

«Καρφιά» Λεβέντη προς υποψήφιους - «Εν να κάμετε τζιαι εν να κάμετε»

Σε «αποκαλύψεις» προχώρησε ο γενικός γραμματέας του Παγκύπριου Συνδέσμου Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής (ΠΑΣΙΚΑ), Φάνος Λεβέντης, με μια «καυστική» ανάρτηση του για τις Προεδρικές Εκλογές.

Συγκεκριμένα ο ΓΓ του ΠΑΣΙΚΑ, αφού επέκρινε τους υποψήφιους Προέδρους της Κυπριακής Δημοκρατίας ότι «εν να κάμουν τζιαι εν να κάμουν», αποκάλυψε ότι θα δώσει γενναιόδωρα τη ψήφο του στον υποψήφιο που θα δεσμευτεί ενυπόγραφα και δημόσια ότι θα μεριμνήσει εντός 100 ημερών από την ανάληψη των καθηκόντων του ότι όλα ανεξαιρέτως τα κυβερνητικά τηλέφωνα θα απαντώνται.

«Με όσα ακούμε από τους υποψηφίους το πιθανότερων είναι να εξαγγείλουν και την έναρξη πυρηνικού προγράμματος και την αποστολή στον Άρη αλλά για την ώρα μη επανδρωμένου διαστημοπλοίου», ήταν το χαρακτηριστικό του σχόλιο.

Δείτε αυτούσια την ανάρτηση του κ. Λεβέντη:

«Καλημέρα μας . Μετά από πάρα πολλή σκέψη και συλλογισμό αποφάσισα τελικά ποιόν υποψήφιο είμαι έτοιμος να ψηφήσω στις επικείμενες πρ. εκλογές. Δεν έχω απαιτήσεις όπως π.χ. επίλυση του κυπριακού διότι κανένας δε θα το λύσει . Φροντίσαμε διαχρονικά _και χωρίς εξαίρεση και τα κάναμε θάλασσα . Τώρα κοινωνική δικαιοσύνη , στήριξη των φτωχών και των μικρομεσαίων κ.α. παρόμοια , καλά , κουβέντα να γίνεται . Πράσινες μεταβάσεις , αναπτύξεις , μεταρρυθμίσεις κ.α. ίσως κάνουμε κάτι αν μας υποχρεώσουν και δεν έχουμε πλέον άλλες επιλογές. Ίσως λέω διότι και άλλα μας υποχρέωσαν και επιλέξαμε να καταβάλλουμε εκατ. σε χρηματικές ποινές . Είναι δηλ. για να κτυπούμε τα κεφάλια μας στους τοίχους . Με όσα ακούμε από τους υποψηφίους το πιθανότερων είναι να εξαγγείλουν και την έναρξη πυρηνικού προγράμματος και την αποστολή στον Άρη αλλά για την ώρα μη επανδρωμένου διαστημοπλοίου. Αρά , διότι είμαι και δεδηλωμένος ολιγαρκής θα περιοριστώ στην πάρα πολύ απλή μου απαίτηση από τον υποψήφιο που επιθυμώ να δώσω την ψήφο μου . Την δίνω λοιπόν γενναιόδωρα στον υποψήφιο εκείνο που θα δεσμευτεί ενυπόγραφα και δημόσια ότι θα μεριμνήσει εντός 100 ημερών από την ανάληψη των καθηκόντων του ότι όλα ανεξαίρετα τα κυβερνητικά τηλέφωνα θα απαντώνται . Τόσο απλό . Εν να κάμετε τζιαι εν να κάμετε .και διότι πάσχω επίσης από ευγένεια αποφεύγω επιμελώς να σας πω τι θα κάνετε !!!!! Αρχίστε από τα απλά και τα πολύπλοκα είναι για άλλους . Καλό υπόλοιπο και πάντα με χαμόγελο και όπως είπαμε αγαπημένε μου φίλε Antonis Mavris όσο γίνεται πιο μακριά από βλάκες αλλά και από τοξικούς !!!»

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top