Όλα τα είχε επάνω του ο 29χρονος – Ούτε ΜΟΤ δεν έκανε στο αυτοκίνητό του!

Όλα τα είχε επάνω του ο 29χρονος – Ούτε ΜΟΤ δεν έκανε στο αυτοκίνητό του!

Συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η Αστυνομία στην Πάφο συνέλαβε το βράδυ της Παρασκευής (25/7/2015) ένα 29χρόνο σε σχέση με διάφορα αδικήματα που διερευνώνται.

Μέλη του Ειδικού Ουλαμού Μοτοσικλετιστών (Ε.Ο.ΜΟ) Αρχηγείου Αστυνομίας, γύρω στις 19:39 χθες βράδυ ανέκοψαν για έλεγχο στη λεωφόρο Χρυσονέρας στην Πέγεια, αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε 29χρονος με συνοδηγό 32χρονο.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας που έγινε στο αυτοκίνητο, εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν ως τεκμήρια, μια αμφίστομη μάχαιρα* μήκους 11,5εκ., μια μεταλλική θήκη με ποσότητα κάνναβης βάρους ενός γραμμαρίου και ένας πλαστικός σπαστήρας με ίχνη κάνναβης. Επίσης, όπως διαπιστώθηκε το όχημα δεν έφερε πιστοποιητικό κυκλοφορίας και είχε προεξέχοντα ελαστικά.

Στη συνέχεια, ο 29χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η Υ.ΚΑ.Ν σε συνεργασία με τον Αστυνομικό Σταθμό Πέγειας συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σε «τυραννική ε/κ νοοτροπία» αποδίδει πιέσεις και παραίτηση Καν ο Τατάρ

Σε «τυραννική ε/κ νοοτροπία» αποδίδει πιέσεις και παραίτηση Καν ο Τατάρ

Ως «μια νέα αντανάκλαση μιας τυραννικής ελληνοκυπριακής νοοτροπίας» και «προειδοποιητικό σημάδι για όλους όσοι πιστεύουν στη δημοκρατία και την ισότητα», αποτελούν οι πιέσεις που ασκήθηκαν στον Αφζάλ Καν, τον Βρετανό Βουλευτή, μετά την παράνομη επίσκεψή του στην «τδβκ» κατόπιν πρόσκλησής του, αναφέρει σε γραπτή δήλωσή του ο Ερσίν Τατάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE