ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επιτελείο Μαυρογιάννη: «Ο ΔΗΣΥ παρακαλεί τον ΔΗΣΥ να τερματίσει πολιτικές που ο ίδιος επέβαλε»

Επιτελείο Μαυρογιάννη: «Ο ΔΗΣΥ παρακαλεί τον ΔΗΣΥ να τερματίσει πολιτικές που ο ίδιος επέβαλε»

«Ο ΔΗΣΥ παρακαλεί τον ΔΗΣΥ να τερματίσει πολιτικές που ο ίδιος επέβαλε», ανέφερε σε δήλωση του ο Εκπροσωπος του Εκλογικού Επιτελείου του Ανδρέα Μαυρογιάννη, Δρ. Άντρη Χατζηανδρέου.

Ακολουθεί δήλωση εκπροσώπου του Εκλογικού Επιτελείου: 

«Η απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου για δήθεν κατάργηση της αγοράς υπηρεσιών στην εκπαίδευση, δέκα μέρες πριν τις Προεδρικές εκλογές, προσβάλλει τους εκπαιδευτικούς και υποτιμά τη νοημοσύνη της κοινωνίας.

Για δέκα ολόκληρα χρόνια, η διακυβέρνηση Αναστασιάδη-Αβέρωφ- Χριστοδουλίδη, ταλαιπωρεί χιλιάδες εκπαιδευτικούς και τις οικογένειές τους, παραβιάζοντας βασικά εργασιακά δικαιώματα τους, αγνοώντας προκλητικά δικαστικές αποφάσεις που τους δικαιώνουν.

Δείτε εδώ βίντεο με τις δηλώσεις:

Αυτό που η κυβέρνηση δεν έκανε δέκα χρόνια το αποφάσισε σε ένα απόγευμα διατυμπανίζοντας μάλιστα ότι η απόφαση λήφθηκε κατόπιν έκκλησης του Δημοκρατικού Συναγερμού. Δηλαδή, ο Δημοκρατικός Συναγερμός παρακάλεσε τον Δημοκρατικό Συναγερμό να τερματίσει μία πολιτική που ο Δημοκρατικός Συναγερμός επιβάλλει εδώ και μία δεκαετία.

Βρήκε μάλιστα το θράσος ο Υπουργός Παιδείας να πει ότι θα προσφερθούν συμβάσεις από τη νέα σχολική χρονιά στο πλαίσιο του προϋπολογισμού του Υπουργείου, την ώρα που όλοι γνωρίζουμε ότι ο παρόν Προϋπολογισμός δεν καλύπτει θέσεις εργασίας με μισθωτή απασχόληση.

Η κυπριακή κοινωνία δεν πρόκειται να πιστέψει τα «δεσμεύομαι» αυτή τη φορά. Γνωρίζει καλά ότι στην κάλπη των Προεδρικών εκλογών, υπάρχουν μπροστά της δύο επιλογές: Συνέχιση της ίδιας πορείας με τρίτη θητεία με αυτούς που εξευτελίζουν την αξιοπρέπεια μας, εμπαίζουν τη νοημοσύνη μας και παίζουν με τις ζωές μας ή αλλαγή με μία διακυβέρνηση που σέβεται την κοινωνία και ακούει τα αιτήματα της.

Η κατάργηση της αγοράς υπηρεσιών στην εκπαίδευση και η αποκατάσταση των εκπαιδευτικών είναι μέσα στις άμεσες προτεραιότητες της διακυβέρνησης Μαυρογιάννη.

Έχουμε λοιπόν επιλογή. Μαζί κάνουμε πράξη την αλλαγή.»

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σε εγρήγορση η Λευκωσία: Ενεργοποιήθηκαν κανάλια επικοινωνίας μετά τις απειλές του ηγέτη της Χεζμπολάχ στην Κύπρο

Σε εγρήγορση η Λευκωσία: Ενεργοποιήθηκαν κανάλια επικοινωνίας μετά τις απειλές του ηγέτη της Χεζμπολάχ στην Κύπρο

Κανάλια επικοινωνίας ενεργοποιήθηκαν μετά τις πρόσφατες αναφορές του ηγέτη της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα, που αφορούσαν την Κύπρο και οι τοποθετήσεις έχουν πλέον καταστεί κατά πολύ ηπιότερες, όπως ανέφεραν στο ΡΙΚ αρμόδιες πηγές. Παράλληλα, συνέχιζαν οι ίδιες πηγές, δημοσιεύματα μέσων που βρίσκονται κοντά στη Χεζμπολάχ, υποβαθμίζουν πια το θέμα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top