ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Χειροπέδες σε 36χρονη και 20χρονο – Τι βρέθηκε στην κατοχή τους

Χειροπέδες σε 36χρονη και 20χρονο – Τι βρέθηκε στην κατοχή τους

Υπό σύλληψη τελούν δύο πρόσωπα, γυναίκα και άντρας, ηλικίας 36 και 20 ετών, μετά τον εντοπισμό στην κατοχή τους, περιουσίας για την οποία οι δύο ύποπτοι δεν έδωσαν επαρκείς εξηγήσεις. Πρόκειται για αριθμό κοσμημάτων και εξαρτημάτων αυτοκινήτων, που διερευνάται κατά πόσον αποτελούν προϊόν κλοπής.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δύο ύποπτοι εντοπίστηκαν από μέλη του ΟΠΕ Πάφου, να διακινούνται με αυτοκίνητο, σε περιοχή στην Κάτω Πάφο, λίγο πριν τις 11.30 το βράδυ της Παρασκευής (27/1).

Τα μέλη της Αστυνομίας τους ανέκοψαν για έλεγχο, κατά τη διάρκεια του οποίου, στην κατοχή της 36χρονης εντόπισαν αριθμό κοσμημάτων, όπως δακτυλίδια, σκουλαρίκια, και μία καδένα λαιμού, καθώς και ένα μαχαίρι, ενώ στην κατοχή του 20χρονου εντόπισαν ένα μαχαίρι και μικροποσότητα, ενός γραμμαρίου, κρυσταλλικής ουσίας, που πιστεύεται ότι πρόκειται για ναρκωτική ουσία μεθαμεταμίνης.

Ακολούθησε έρευνα στο όχημα του 20χρονου, όπου εντοπίστηκε αριθμός εξαρτημάτων αυτοκινήτων, καθώς και αριθμός διαρρηκτικών εργαλείων και ένα πτυσσόμενο ρόπαλο.

Ο 20χρονος ισχυρίστηκε ότι τα εξαρτήματα αυτοκινήτων, ανήκουν στον ίδιο, ωστόσο δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις για την προέλευση τους, με αποτέλεσμα τα μέλη της Αστυνομίας να προχωρήσουν στη σύλληψη του, για το αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας.

Ο 20χρονος συνελήφθη και για τα αδικήματα της μαχαιροφορίας, της κατοχής επιθετικού οργάνου, της κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων, και της κατοχή ναρκωτικών.

Για τα αδικήματα της παράνομης κατοχής περιουσίας και της μαχαιροφορίας συνελήφθη και η 36χρονη, η οποία επίσης δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις για την προέλευση των κοσμημάτων που ανευρέθηκαν στην κατοχή της. Οι 36χρονη και 20χρονος τέθηκαν υπό κράτηση, για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.

Το ΤΑΕ Πάφου και ο Κεντρικός Αστυνομικός Πάφου συνεχίζουν τις εξετάσεις.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μετέφερε τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top