Μια «ανάσα» πριν τις εκλογές - Ολοκληρώνεται σήμερα η παράδοση καλπών - Δείτε φωτογραφίες

Μια «ανάσα» πριν τις εκλογές - Ολοκληρώνεται σήμερα η παράδοση καλπών  - Δείτε φωτογραφίες

Ολοκληρώνεται σήμερα η παράδοση των καλπών στους προεδρεύοντες υπαλλήλους που θα στελεχώσουν τα εκλογικά κέντρα σε όλες τις εκλογικές περιφέρειες για τη διεξαγωγή των Προεδρικών Εκλογών 2023, την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023.

Η παράδοση των καλπών ξεκίνησε από προχθές, Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου το μεσημέρι, από τον Έφορο Εκλογής του Εξωτερικού, κ. Κυριάκο Κούρο, προς τους προεδρεύοντες υπαλλήλους που θα στελεχώσουν τα εκλογικά κέντρα του εξωτερικού. Η παραλαβή των καλπών για τα εκλογικά κέντρα του εξωτερικού ολοκληρώθηκε χθες, Πέμπτη, 2/2/2023 νωρίς το απόγευμα.

Σήμερα παραδίδονται οι κάλπες από τους Εφόρους των λοιπών Εκλογικών Περιφερειών. Συγκεκριμένα:

  • Ο Έφορος Εκλογής Εκλογικής Περιφέρειας Λευκωσίας, κ. Ανδρέας Χατζηπάκκος, παραδίδει τις κάλπες από τις 8:00 π.μ. μέχρι τις 12:00 μ., στην Κρατική Έκθεση Λευκωσίας.
  • Ο Έφορος Εκλογής Εκλογικής Περιφέρειας Λεμεσού, κ. Μάριος Αλεξάνδρου, παραδίδει τις κάλπες από τις 8:00 π.μ. μέχρι τις 12:30 μ.μ., στο Α’ Δημοτικό Σχολείο Λεμεσού.
  • Ο Έφορος Εκλογής Εκλογικής Περιφέρειας Λάρνακας, κ. Οδυσσέας Χατζηστεφάνου παραδίδει τις κάλπες από τις 8:00 π.μ. μέχρι τις 12:30 μ.μ., στην Αίθουσα Εκπαίδευσης Πολιτικής Άμυνας (πρώην στρατόπεδο Πετράκη Κυπριανού).
  • Η Έφορος Εκλογής Εκλογικής Περιφέρειας Πάφου, κα Μαίρη Λάμπρου, παραδίδει τις κάλπες από τις 8:00 π.μ. μέχρι τις 3:00 μ.μ., στο Κτήριο ΠΑΣΥΔΥ Πάφου.
  • Ο Έφορος Εκλογής Εκλογικής Περιφέρειας Αμμοχώστου, κ. Γεώργιος Χρυσαφίνης, παραδίδει τις κάλπες από τη 1:00 μ.μ μέχρι και τις 3:00 μ.μ., στο Παράρτημα της Επαρχιακής Διοίκησης Αμμοχώστου στη Λάρνακα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νέο αίμα στην άσφαλτο… Θανατηφόρο το τροχαίο με μοτοσικλέτα στη Λεμεσό – Τι διερευνά η Αστυνομία

Νέο αίμα στην άσφαλτο… Θανατηφόρο το τροχαίο με μοτοσικλέτα στη Λεμεσό – Τι διερευνά η Αστυνομία

Νεκρός είναι ο διανομέας φαγητού που παρασύρθηκε από όχημα μετά από σύγκρουση με άλλο όχημα στη Λεμεσό το βράδυ της Παρασκευής.