ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΔΗΣΥ: «Η χώρα μας χρειάζεται ικανή ηγεσία» - «Ο Αβέρωφ Νεοφύτου μπορεί να οδηγήσει την χώρα μας σε ασφαλή νερά»

ΔΗΣΥ: «Η χώρα μας χρειάζεται ικανή ηγεσία» - «Ο Αβέρωφ Νεοφύτου μπορεί να οδηγήσει την χώρα μας σε ασφαλή νερά»

Το μήνυμα ότι «η χώρα μας χρειάζεται ικανή ηγεσία» και πως «ο Αβέρωφ Νεοφύτου κατέχει την εμπειρία, την ικανότητα και τη γνώση, και με τη μεγάλη μας παράταξη τον Δημοκρατικό Συναγερμό, μπορεί να κυβερνήσει τη χώρα μας και να την οδηγήσει σε ασφαλή νερά», εξέφρασε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗΣΥ, Δημήτρης Δημητρίου, υποδεικνύοντας ότι «γι’ αυτό και θα είναι ο επόμενος Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας».

Αυτούσια η δήλωση του Εκπροσώπου Τύπου του ΔΗΣΥ:

Το διακύβευμα των εκλογών της Κυριακής είναι ξεκάθαρο: ψηφίζουμε για συνέχιση της ασφάλειας και της σταθερότητας. Ψηφίζουμε για να κρατήσουμε την οικονομία μας όρθια και δυνατή. Για να αντιμετωπίσουμε τις εθνικές προκλήσεις και να σπάσουμε το αδιέξοδο στο κυπριακό.

Συνεχίζουμε για ανάπτυξη και προκοπή για όλους. Με ποιοτικές θέσεις εργασίας για τους νέους και τις νέες μας. Για να προσελκύσουμε επενδύσεις, να στηρίζουμε τη μεσαία τάξη και τους συμπολίτες μας που το χρειάζονται περισσότερο. Να διασφαλίσουμε υψηλού επιπέδου παιδεία, υγεία και κοινωνική πρόνοια.

Για αυτήν την Κύπρο ψηφίζουμε. Μακριά από ρίσκα, πειράματα και ασαφείς μηχανισμούς επίλυσης διαφορών αλλά και μακριά από τις αποτυχημένες οικονομικές πολιτικές.

Η χώρα μας χρειάζεται ικανή ηγεσία. Ο Αβέρωφ Νεοφύτου κατέχει την εμπειρία, την ικανότητα και τη γνώση, και με τη μεγάλη μας παράταξη τον Δημοκρατικό Συναγερμό, μπορεί να κυβερνήσει τη χώρα μας και να την οδηγήσει σε ασφαλή νερά. Γι’ αυτό και θα είναι ο επόμενος Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Ξεκάθαρος ο Κεραυνός: «Ανέκδοτο ότι έχουν αντικατασταθεί οι συντάξεις με φιλοδώρημα»

Αυξήσεις στις τιμές καυσίμων: Πόσο έχουν ανέβει - «Οι γεωπολιτικές εξελίξεις επηρεάζουν»

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας Κύπρου - Ποιος αναλαμβάνει στη θέση του

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Μωρό ενός έτους έπεσε από παράθυρο ξενοδοχείου και σκοτώθηκε



Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Η μοναδική βάση επίλυσης του Κυπριακού είναι η λύση στη βάση της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως περιγράφεται στα ψηφίσματα των ΗΕ, των συγκλίσεων που έχουν καταγραφεί μέχρι σήμερα και του ευρωπαϊκού κεκτημένου, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό του, ο οποίος αναγνώσθηκε από τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, σε επίσημο δείπνο των ομογενών στη Νέα Υόρκη με αφορμή την επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top