Έχασε τη μάχη με τη ζωή ο Μενέλαος Σωτήρη – Ενεπλάκει σε δυστύχημα στις 2 Ιουλίου

Έχασε τη μάχη με τη ζωή ο Μενέλαος Σωτήρη – Ενεπλάκει σε δυστύχημα στις 2 Ιουλίου

Υπέκυψε στα τραύματά του χθες τα ξημερώματα, ο 75χρονος Μενέλαος Σωτήρη, από τη Σωτήρα, ο οποίος νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Ο Σωτήρη, είχε τραυματιστεί σε τροχαίο δυστύχημα που συνέβη στην επαρχία Αμμοχώστου, στις 2 Ιουλίου 2015.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το μοτοποδήλατο που οδηγούσε ο 75χρονος, στον παλαιό δρόμο Αγίας Θέκλης – Σωτήρας, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 64χρονος κάτοικος χωριού της επαρχίας Αμμοχώστου.

Ο 75χρονος, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία. Λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης του μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου κρατήθηκε για νοσηλεία, στην μονάδα εντατικής θεραπείας του νευροχειρουργικού θαλάμου.

Χθες, γύρω στις 4.15π.μ., ο 75χρονος υπέκυψε στα τραύματά του.

Από εξετάσεις που διενεργήθηκαν στη σκηνή του δυστυχήματος, διαπιστώθηκε ότι ο 75χρονος, δεν έφερε προστατευτικό κράνος.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Δερύνειας διερευνά τα αίτια του δυστυχήματος.

         

         

         

 

          

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νίκος Αναστασιάδης: Η αντεπίθεση, η αμφισβήτηση και η ανάγκη για θεσμική κάθαρση- Η Αρχή κατά της διαφθοράς και ο λαϊκισμός

Νίκος Αναστασιάδης: Η αντεπίθεση, η αμφισβήτηση και η ανάγκη για θεσμική κάθαρση- Η Αρχή κατά της διαφθοράς και ο λαϊκισμός

Με μία εκτενή και προσεκτικά δομημένη διάσκεψη Τύπου, πλαισιωμένος από τους δικηγόρους του, ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης επιχείρησε να δώσει τη δική του απάντηση στα ευρήματα της Αρχής κατά της Διαφθοράς. Ωστόσο, πέρα από την απόρριψη των ισχυρισμών που τον αφορούν, το βασικό μήνυμα που θέλησε να στείλει ήταν ένα: Η υπόθεση πρέπει να οδηγηθεί σε ανεξάρτητη ποινική διερεύνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE