ΠΑΡΑ-THEMA

Σε ποιού τα εγκαίνια θα πάει τώρα ο Πρόεδρος Αναστασιάδης;

Σε ποιού τα εγκαίνια θα πάει τώρα ο Πρόεδρος Αναστασιάδης;

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, στην τελική προεκλογική συγκέντρωση του Προέδρου του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, στη Λευκωσία, είχε… μοιράσει προσκλήσεις για κατάθεση θεμέλιου λίθου και εγκαίνια.

Υπενθυμίζεται πως, μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, είχε τονίσει: «Λυπούμαι που τους στενοχωρώ, αλλά απόψε θα τους στείλω μια άλλη πρόσκληση για την τοποθέτηση του θεμέλιου λίθου την Κυριακή. Θα χτίσουμε τη νέα Προεδρία με τον Αβέρωφ Νεοφύτου και θα τους προσκαλέσω και στα εγκαίνια στις 12 του μηνός, όταν ο Αβέρωφ θα μπαίνει στο Προεδρικό θριαμβευτής για να του παραδώσω την Προεδρία», είπε.

Με βάση το τελικό αποτέλεσμα του χθεσινού (5/2) πρώτου γύρου των Προεδρικών Εκλογών, εύλογα διερωτάται κανείς, σε ποιού, τελικά, τα εγκαίνια θα πάει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Πληροφορίες τον θέλουν να στηρίζει Νίκο Χριστοδουλίδη και απομένει να δούμε εάν θα είναι στα εγκαίνια ενδεχόμενης Προεδρίας του κ. Χριστοδουλίδη και θα κόψει την κορδέλα…

Μ.ΑΔ.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Καζάνει που «βράζει» είναι η Μέση Ανατολή, μετά την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ σε αντίποινα για το φονικό χτύπημα του δεύτερου στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Ο ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου, έχει δεσμευτεί να απαντήσει στην Τεχεράνη και σταθμίζει τις επιλογές του για το τι θα κάνει. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top