Ελλάδα: Ξεψύχησε 13χρονο κορίτσι – Είχε υψηλό πυρετό τις τελευταίες ημέρες

Ελλάδα: Ξεψύχησε 13χρονο κορίτσι – Είχε υψηλό πυρετό τις τελευταίες ημέρες

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία της Πηνείας στη Βουλιαγμένη Ηλείας από την είδηση του ξαφνικού θανάτου ενός κοριτσιού μόλις 13 ετών, το βράδυ της Δευτέρας.

Το άτυχο κοριτσάκι, είχε υψηλό πυρετό τις τελευταίες ημέρες και όπως φαίνεται, ο θάνατός του οφείλεται σε παθολογικά αίτια σύμφωνα με το patrisnews.com.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε τη 13χρονη στο Κέντρο Υγείας του Σιμόπουλου όμως ήταν ήδη πολύ αργά καθώς οι γιατροί απλώς διαπίστωσαν το θάνατό της.

Το τραγικό της υπόθεσης, όπως πληροφορείται το patrisnews είναι πως το άτυχο κοριτσάκι, είχε χάσει τη μητέρα του όταν ήταν μόλις δύο μηνών

 

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής στη Νέα Υόρκη: Επίσημη ανακοίνωση για «ακόμη μία άτυπη συνάντηση για το Κυπριακό»

Πενταμερής στη Νέα Υόρκη: Επίσημη ανακοίνωση για «ακόμη μία άτυπη συνάντηση για το Κυπριακό»

Την άτυπη πενταμερή συνάντηση για το Κυπριακό η οποία θα λάβει χώρα στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη, στις 16 και 17 Ιουλίου, ανακοίνωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της τακτικής ενημέρωσης Τύπου, σημειώνοντας παράλληλα ότι θα προσφέρει την ευκαιρία να συνεχιστεί ο διάλογος και να ανταλλαγούν απόψεις σχετικά με την πρόοδο που έχει σημειωθεί από τον Μάρτιο.