LIFESTYLE

Πάρτε ποπ κορν και απολαύστε! Οι πέντε πρωτότυπες ταινίες για να δείτε τον Φεβρουάριο στο Netflix

Πάρτε ποπ κορν και απολαύστε! Οι πέντε πρωτότυπες ταινίες για να δείτε τον Φεβρουάριο στο Netflix

Το Netflix έχει μια εκτεταμένη βιβλιοθήκη με ταινίες, ντοκιμαντέρ, τηλεοπτικές εκπομπές, animation, βραβευμένο πρωτότυπο περιεχόμενο και πολλά άλλα. Πρόκειται για μια πλατφόρμα μεγάλου βεληνεκούς, της οποίας το πρωτότυπο υλικό, τα Netflix originals, έχουν κερδίσει την καρδιά του κοινού.

Το κανάλι προσθέτει διαρκώς νέο υλικό στο περιεχόμενό του και το ίδιο κάνει και τον μήνα που διανύουμε. Πάρτε το ποπ κορν σας και καθίστε αναπαυτικά να απολαύσετε μία από τις πρωτότυπες ταινίες, που κυκλοφορούν τον Φεβρουάριο.

True Spirit

Η ιστορία μιας έφηβης από την Αυστραλία που κυνηγά τα όνειρά της —κι αντιμετωπίζει τους φόβους της— προσπαθώντας να γίνει ο νεαρότερος άνθρωπος που θα γυρίσει μόνη της τον κόσμο με ιστιοπλοϊκό. Βασισμένη στο βιβλίο της Jessica Watson, το οποίο αναφέρεται στις περιπέτειες της συγγραφέως ως ιστιοπλόου, η ταινία είναι μια αληθινή ιστορία στην οποία πρωταγωνιστούν οι Teagan Croft, Cliff Curtis και η βραβευμένη με Όσκαρ Anna Paquin.

Dear David

Η ζωή μιας μαθήτριας με άψογη διαγωγή και άριστους βαθμούς ανατρέπεται όταν το προκλητικό και φανταστικό της blog, που μιλά για το αγόρι που της αρέσει, διαρρέει σε όλο το σχολείο. Με πρωταγωνιστές τους Shenina Cinnamon, Emir Mahira και Caitlin North Lewis, η ταινία, ινδονησιακής παραγωγής, είναι μια ιστορία για τη φιλία και την προδοσία.

Your place or Mine

Όταν η Deppy κι ο Peter, δύο τελείως διαφορετικοί φίλοι, αλλάζουν σπίτια για μια εβδομάδα και γεύεται ο ένας τη ζωή του άλλου,η ζωή τους αλλάζει, όπως και η σχέση τους. Ο Ashton Kutcher συμπρωταγωνιστεί με την Reese Witherspoon σε μια ρομαντική κωμωδία, που θέλει τη φιλία των δύο πρωταγωνιστών να δοκιμάζεται.

Call Me Chichiro

Μια αμετανόητη πρώην ιερόδουλη πιάνει δουλειά πουλώντας μπέντο σε μια μικρή, παραθαλάσσια πόλη, ανακουφίζοντας τις μοναχικές ψυχές που την πλησιάζουν. Αυτό το ιαπωνικό δράμα βασίζεται στο manga “Chihirosan” του Hiroyuki Yasuda και υπόσχεται μια ενδιαφέρουσα ταινία, την οποία οι θεατές θα θυμούνται για καιρό μετά την προβολή της.

We have a ghost

Όταν μια οικογένεια βρίσκει ένα φάντασμα με σκοτεινό παρελθόν στο νέο της σπίτι, γίνεται διάσημη στο ίντερνετ, αλλά και στόχος μιας σκοτεινής κυβερνητικής υπηρεσίας. Με πρωταγωνιστές την Jennifer Coolidge, τον David Harbor και τον Anthony Mackie, αυτή η ταινία του Netflix είναι εμπνευσμένη από το διήγημα του 2017 “Ernest” του Geoff Manaugh.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top