LIKE ONLINE

Η Τζιλ Μπάιντεν φίλησε στο στόμα τον σύζυγο της Κάμαλα Χάρις: Το λάθος που έγινε viral

Η Τζιλ Μπάιντεν φίλησε στο στόμα τον σύζυγο της Κάμαλα Χάρις: Το λάθος που έγινε viral

Τζιλ Μπάιντεν και Νταν Έμχοφ νιώθουν αμήχανα στην τοποθεσία Κογκρέσο. Άθελά τους έκλεψαν την… παράσταση από την ομιλία του Τζο Μπάιντεν για την Κατάσταση του Έθνους.

Είναι παράδοση, κάθε χρόνο, ο πρόεδρος των ΗΠΑ να μιλά στο Κογκρέσο, ενώπιον των μελών της Γερουσίας και της Βουλής των Αντιπροσώπων, για την Κατάσταση του Έθνους. Ο Τζο Μπάιντεν το έκανε την Τρίτη (07.02.2023) με την Τζιλ Μπάιντεν στο πλευρό του.

Στις θέσεις των θεατών ήταν, φυσικά, και ο σύζυγός της Κάμαλα Χάρις, της αντιπροέδρου των ΗΠΑ. Ο Νταν Έμχοφ υποδέχτηκε την Τζιλ Μπάιντεν όταν εκείνη έφτασε στη θέση της. Και καθώς επιχείρησε να τη φιλήσει στο μάγουλο, κάτι πήγε πολύ στραβά!

Τζιλ Μπάιντεν και Νταν Έμχοφ αντάλλαξαν ένα φιλί στο στόμα, κάτι, πάντως, που δεν φάνηκε να ενοχλεί όσους καταχειροκροτούσαν την Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ και τον σύζυγο της αντιπροέδρου.

Δείτε τη στιγμή

Και οι δυο έκαναν σαν να μην… συνέβη τίποτα, συνέχισαν να χαιρετάνε και να μιλούν σε όσους ήταν γύρω τους. Τζιλ Μπάιντεν και Νταν Έμχοφ κάθισαν στις θέσεις τους και περίμεναν να μπει στην αίθουσα ο Τζο Μπάιντεν.

Σε ένα διχασμένο, μετά τις πρόσφατες ενδιάμεσες εκλογές, ο πρόεδρος των ΗΠΑ έκανε τις προγραμματικές του δηλώσεις για τη χρονιά που έρχεται. Και πολλές φορές κάποιοι από τους Ρεπουμπλικάνους τον γιούχαραν.

Αλλά τον Τζο Μπάιντεν δεν φάνηκε να τον ενοχλεί…

Πηγή: newsit.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top