Ένιωσε αδιαθεσία κι αποχώρησε από την εκπομπή η Κατερίνα Αγαπητού – Στη θέση της ο Νίκος Συμεού

Ένιωσε αδιαθεσία κι αποχώρησε από την εκπομπή η Κατερίνα Αγαπητού – Στη θέση της ο Νίκος Συμεού

Ξαφνική αδιαθεσία ένιωσε η παρουσιάστρια της εκπομπής Alpha Καλημέρα», Κατερίνα Αγαπητού, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει και να αναλάβει καθήκοντα παρουσιαστή ο αρχισυντάκτης της εκπομπής, Νίκος Συμεού.

Επιστρέφοντας από το διαφημιστικό διάλειμμα, γύρω στις 7.20 το πρωί, οι τηλεθεατές είδαν στους δέκτες τους τον κ. Συμεού, ο οποίος ανέφερε τα εξής: «Θα είμαστε μαζί για την συνέχεια της εκπομπής μέχρι να επανέλθει και η Κατερίνα μας. Δεν είναι κάτι το ανησυχητικό. Μία μικρή αδιαθεσία και θα επιστρέψει».

Δείτε το βίντεο:

Το ThemaOnline εύχεται περαστικά στην Κατερίνα Αγαπητού και γρήγορη επάνοδο στα καθήκοντά της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για αφθώδη πυρετό: «Η υπεύθυνη δημοσιονομική πολιτική επιτρέπει αυξημένες αποζημιώσεις»

ΠτΔ για αφθώδη πυρετό: «Η υπεύθυνη δημοσιονομική πολιτική επιτρέπει αυξημένες αποζημιώσεις»

Η υπεύθυνη μας δημοσιονομική πολιτική μας επιτρέπει να απορροφούμε κρίσεις όπως ο αφθώδης πυρετός και να παρέχουμε στους κτηνοτρόφους μας σημαντικά αυξημένες αποζημιώσεις για το ζωικό κεφάλαιο, σε επίπεδα πολύ υψηλότερα από τις ευρωπαϊκές τιμές αναφοράς κατά 150%–200% περίπου, ανέφερε το βράδυ της Δευτέρας ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, σε εορταστική εκδήλωση της Παναγροτικής Ένωσης Κύπρου για τα 85χρονά της.

BEST OF TOTHEMAONLINE