ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Κλειστός για ακόμα 3 μήνες δρόμος στην περιοχή Βασιλικού - Πού θα διοχετεύεται η κίνηση

Κλειστός για ακόμα 3 μήνες δρόμος στην περιοχή Βασιλικού - Πού θα διοχετεύεται η κίνηση

Κλειστό θα είναι την Κυριακή μέχρι και την Δευτέρα τμήμα του δρόμου Ζυγίου – Βασιλικού – Μαρί το Σάββατο, ενώ κλειστός για ακόμα τρεις μήνες θα παραμείνει ο ανατολικός δρόμος που συνδέει τον παλαιό δρόμο Λευκωσίας- Λεμεσού με το λιμάνι Βασιλικού.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Γραφείου Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, του Υπουργείου Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων αναφέρεται ότι «στο πλαίσιο των εργασιών κατασκευής της Φάσης A΄ του Οδικού Δικτύου του Ενεργειακού Κέντρου Βασιλικού, από τις 6 το πρωί της Κυριακής 19 Φεβρουαρίου μέχρι και τις 6 το πρωί της Δευτέρας 20 του μήνα, τμήμα του δρόμου Ζυγίου – Βασιλικού – Μαρί, θα είναι κλειστό για την τροχαία κίνηση και στις δύο κατευθύνσεις, από το τερματικό της εταιρείας Petrolina παρά τον νέο κυκλικό κόμβο που έχει κατασκευαστεί, μέχρι το τερματικό της εταιρείας VTTV».

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών «η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται από παρακαμπτήριο δρόμο εντός του Ενεργειακού Κέντρου. Η διακίνηση των οχημάτων και πεζών, σε παρακείμενους δρόμους και ιδιοκτησίες θα γίνεται με τις ανάλογες τοπικές διευθετήσεις».

Ακόμα «κλειστός για την τροχαία θα παραμείνει για τρεις ακόμα μήνες, ο ανατολικός δρόμος που συνδέει τον παλαιό δρόμο Λευκωσίας – Λεμεσού με το λιμάνι Βασιλικού, που ήταν κλειστός από τις 21 Ιανουαρίου 2020. Ο δρόμος παρέμεινε κλειστός στο πλαίσιο των εργασιών κατασκευής της Φάσης 1 του Οδικού Δικτύου του Ενεργειακού Κέντρου Βασιλικού».

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών «όλη η τροχαία κίνηση από και προς Βασιλικό θα διοχετεύεται στον αντίστοιχο δυτικό δρόμο (Ε107), διά μέσου Μαρί. Η διακίνηση των οχημάτων και πεζών, σε παρακείμενους δρόμους και κατοικίες θα γίνεται με τις ανάλογες τοπικές διευθετήσεις».

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων «απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και συμμόρφωση με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας».

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΗΠΑ: «Πύραυλοι του Ισραήλ έπληξαν εγκατάσταση στο Ιράν»

ΗΠΑ: «Πύραυλοι του Ισραήλ έπληξαν εγκατάσταση στο Ιράν»

Επίθεση στο Ιράν με πυραύλους σε τουλάχιστον μια στρατιωτική εγκατάσταση πραγματοποίησε το Ισραήλ τα ξημερώματα της Παρασκευής σύμφωνα με τo ABC και το CNN.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top