ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όλο το Αστυνομικό παρασκήνιο της επίσκεψης Νετανιάχου στην Κύπρο – Σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα το Σώμα

Όλο το Αστυνομικό παρασκήνιο της επίσκεψης Νετανιάχου στην Κύπρο – Σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα το Σώμα

Επιχείρηση με πλήρη συντονισμό και αψεγάδιαστη ακρίβεια έστησε η Αστυνομία Κύπρου, ενόψει της επίσκεψης του Πρωθυπουργού του Ισραήλ, Βενιαμίν Νετανιάχου.

Σύμφωνα με την πληροφόρηση, πολύ πριν την επίσκεψη Νετανιάχου στο νησί, έγιναν συσκέψεις συντονισμού, κατά την διάρκεια των οποίων συζητήθηκαν αρκετά θέματα που αφορούσαν την επίσκεψη του επισήμου. 

Εργάστηκαν πέραν των 400 μελών 
Για την διεκπεραίωση των εργασιών που αφορούσαν την επίσκεψη Νετανιάχου, εργάστηκαν πέραν των 400 μελών της Δύναμης, ενώ εμπλεκόμενες ήταν  όλες σχεδόν οι Αστυνομικές Διευθύνσεις και άλλες υπηρεσίες. 

Το κέντρο συντονισμού 
Το Κέντρο συντονισμού το οποίο στήθηκε στη Λευκωσία, λάμβανε συνεχώς πληροφόρηση η οποία  αξιολογείτο στην κάθε της λεπτομέρεια και λαμβάνονταν οι απαραίτητες αποφάσεις. 
Το Κέντρο συντονισμού λειτουργούσε υπό τη πλήρη ευθύνη και εποπτεία τον Βοηθό Αρχηγό Λάμπρος Θεμιστοκλέους ο οποίος ενημέρωνε συνεχώς την ηγεσία της Αστυνομίας.  

Έκλεισαν δρόμοι
Αν και η Αστυνομία ανακοίνωσε κλείσιμο των δρόμων, χωρίς βέβαια συγκεκριμένες πληροφορίες για λόγους ασφάλειας, εν τούτοις το κοινό υπάκουσε στις εντολές των μελών της Τροχαίας, τα οποία διοχέτευαν την κίνηση, αποφεύγοντας τη δυσχέρεια των οδηγών. 

Μάλιστα, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομίας της Αστυνομίας, Ανδρέα Αγγελίδη, σε ερώτηση σε σχέση με τη συνεργασία του κοινού με τις υποδείξεις της Αστυνομίας, ο ίδιος έκφρασε τις ευχαριστίες του προς το κοινό για την κατανόηση και την προθυμία του να συνεργαστεί με τις υποδείξεις της Τροχαίας.

Επιπλέον εξέφρασε την απολογία του για τυχόν ταλαιπωρία ή καθυστέρηση που ενδεχομένως να προέκυψε από τις ρυθμίσεις και υποδείξεις της τροχαίας, αν και κανένα περιστατικό δεν σημειώθηκε.  

Όλα κύλησαν ομαλά μέχρι την αναχώρηση του επισήμου
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, από την άφιξη μέχρι την αναχώρηση του Βενιαμίν Νετανιάχου στην Κύπρο, το σχέδιο της Αστυνομίας ελεγχόταν συνεχώς, ενώ με την ευελιξία του κύλησε επιτυχώς, χωρίς να σημειωθεί κανένα  απολύτως πρόβλημα.  
 

Η Ανατροφοδότηση
Τις προσεχείς ημέρες αναμένεται με οδηγίες του Αρχηγού της Αστυνομίας Ζαχαρία Χρυσοστόμου, να συγκαλεστεί σύσκεψη ανατροφοδότησης – όπως ονομάζεται – και στην οποία παρευρίσκονται όλοι οι εμπλεκόμενοι στην επιχείρηση, προκειμένου αυτή να αξιολογηθεί. 

Ρεπορτάζ: Δήμος Κουγιούντας

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μας τα... χαλάει ο καιρός - Σε ισχύ κίτρινη προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι

Ζίζυρος, σακκουλλοδρομίες και άλλα 10 παραδοσιακά παιχνίδια του Πάσχα στην Κύπρο - Διατηρούνται αναλλοίωτα στο πέρασμα του χρόνου

Γρίπη των πτηνών και σε… αγελάδες: Πώς και πότε μεταδίδεται στον άνθρωπο - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Επεισοδιακή νύχτα στη Λεμεσό - Έκαψαν περιπολικό και επιτέθηκαν σε αστυνομικούς

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα λειτουργήσει σύστημα καμερών για παράνομη στάθμευση - Οι λεπτομέρειες



Στις φλόγες κατοικία στη Λεμεσό το βράδυ της Ανάστασης - Έτρεχε η Πυροσβεσιτκή -Δείτε βίντεο

Στις φλόγες κατοικία στη Λεμεσό το βράδυ της Ανάστασης - Έτρεχε η Πυροσβεσιτκή -Δείτε βίντεο

Στις φλόγες τυλίχθηκε κατοικία στην περιοχή της Γερμασόγειας, το βράδυ του Σαββάτου (4/5).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top