ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα έκαναν λίμπα σε πτήση από το Νιούκαστλ στην Λάρνακα! – Στην αστυνομία η υπόθεση

Τα έκαναν λίμπα σε πτήση από το Νιούκαστλ στην Λάρνακα! – Στην αστυνομία η υπόθεση

Τα έκαναν άνω κάτω σε πτήση από το Νιουκάστλ στη Λάρνακα, αναστατώνοντας ολόκληρο αεροσκάφος με τη συμπεριφορά τους. Ο λόγος για δυο επιβάτες πτήσης της εταιρείας Jet2, υπάλληλοι της οποίας κατήγγειλαν τους ταραξίες στην αστυνομία.

Οι δυο άνδρες έπιναν αλκοόλ που είχαν πάρει μαζί τους, έβριζαν και κλωτσούσαν τα καθίσματα, με αποτέλεσμα η επιστροφή του αεροσκάφους στο Νιουκαστλ να καθυστερήσει για μισή ώρα.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 22 Ιουλίου και το επαναφέρει μια εβδομάδα μετά η chroniclelive.co.uk. Παραθέτουμε τα κυριότερα σημεία του δημοσιεύματος:

«Η Jet2 εξέδωσε αεροπορικό αποκλεισμό μετά από ισχυρισμούς πληρώματος ότι άνδρες επιβάτες έβριζαν, έπιναν και προκάλεσαν ζημιές σε καθίσματα και μισάωρη καθυστέρηση στην επιστροφή του αεροσκάφους στο Νιούκαστλ. 

Η Αστυνομία διερευνά αναφορές ότι δυο επιβάτες προκάλεσαν ταραχές σε μια πτήση διακοπών από το Νιούκαστλ στην Κύπρο, αγνοώντας τις εκκλήσεις να σταματήσουν να πίνουν, να βρίζουν και να προκαλούν ζημιές στα καθίσματά τους.

Οι δυο άνδρες προκάλεσαν τόσο μεγάλη ταραχή κατά τη διάρκεια της πτήσης που το αεροσκάφος της Jet2, σύμφωνα με τα όσα είπε η εταιρεία, καθυστέρηση μισή ώρα. Οι δυο επιβάτες έχουν αποκλειστεί να ταξιδεύουν με την αεροπορική τους εταιρεία για έναν χρόνο.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 22 Ιουλίου, καθώς ταξίδευαν από το Νιούκαστλ στη Λάρνακα. 

Εκπρόσωπος της Jet2 είπε ότι το πλήρωμα  καμπίνας ανέφερε «απαράδεκτη συμπεριφορά» από τους δυο, που «δεν υπάκουσαν στις εκκλήσεις να σταματήσουν να βωμολοχούν και να καταναλώνουν ποτό που είχαν μαζί τους».

«Επιπρόσθετα, τα καθίσματά τους είχαν υποστεί ζημιές και προκάλεσαν 30λεπτη καθυστέρηση στην επιστροφή του αεροσκάφους στο αεροδρόμιο του Νιούκαστλ» είπε ο εκπρόσωπος της εταιρείας.

Οι εμπλεκόμενοι ήρθαν αντιμέτωποι με τις κυπριακές αρχές και η αεροπορική εταιρεία ζήτησε από την αστυνομία της Βορειανατολικής Αγγλίας να διερευνήσει τη διάπραξη βανδαλισμών στο αεροσκάφος.

Η εταιρεία είπε ότι σκοπεύει να ζητήσει αποζημιώσεις για τις ζημιές και έχει ήδη επιβάλει μονοετή αποκλεισμό στους δυο άνδρες.

Η εταιρεία έχει πολιτική μηδενικής ανοχής σε βανδαλισμούς με τον διευθυντή της Phil Ward να δηλώνει: «Αυτό το περιστατικό δείχνει γιατί είναι σημαντικό να παίρνουμε μέτρα κατά της αντικοινωνικής συμπεριφοράς. Τέτοιου είδους συμπεριφορά δεν γίνεται αποδεκτή από το πρόγραμμά μας που δίνει εξουσία στο πλήρωμά μας να παίρνει μέτρα. Αυτό είναι ένα αυξανόμενο πρόβλημα που πρέπει να περιοριστεί από τη βιομηχανία. Οι επιβάτες και το πλήρωμα δεν πρέπει να έρχονται αντιμέτωποι με τέτοια προσβλητική και αχρείαστη συμπεριφορά και οι αερογραμμές δεν πρέπει να έχουν να κάνουν με τέτοιες ζημιές στα σκάφη τους».

Φ.Μ.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Τραυματισμός 29χρονου: Καταζητείται ο 33χρονος συγκάτοικος του - Τον μαχαίρωσε έπειτα από λογομαχία

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες

Δίκη για το Μάτι: Φυλάκιση από 111 έως 3 έτη στους 6 ενόχους - Εξαγοράσιμη η ποινή, αφέθηκαν ελεύθεροι

Εκλογές 2024: Αυτή είναι η κοινότητα με τους λιγότερους εκλογείς



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top