ΕΛΛΑΔΑ

Ρούλα Πισπιρίγκου και Μάνος Δασκαλάκης στην αίθουσα του δικαστηρίου – Ο «μυστηριώδης» λογαριασμός στο Twitter

Ρούλα Πισπιρίγκου και Μάνος Δασκαλάκης στην αίθουσα του δικαστηρίου – Ο «μυστηριώδης» λογαριασμός στο Twitter

Σε εξέλιξη είναι η πολύκροτη δίκη της υπόθεσης των θανάτων των τριών παιδιών στην Πάτρα με τη Ρούλα Πισπιρίγκου στο εδώλιο του κατηγορουμένου και τον πρώην σύζυγό της, Μάνο Δασκαλάκη να καταθέτει ως μάρτυρας για την υπόθεση.

Χθες, το Δικαστήριο αποφάσισε ομόφωνα να παραμείνει στη φυλακή για ένα εξάμηνο ακόμη η Ρούλα Πισπιρίγκου και να μην αντικατασταθεί η προσωρινή της κράτηση με περιοριστικούς όρους, με την 34χρονη να δικάζεται για απόπειρα ανθρωποκτονίας και ανθρωποκτονία σε βάρος της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας. Μάλιστα, στο διαδίκτυο κυκλοφορούν τις τελευταίες ημέρες φωτογραφίες της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη μέσα από την αίθουσα του δικαστηρίου.

Ωστόσο, μυστήριο έχει προκαλέσει μία παράξενη σελίδα στο Twitter όσο η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου βρισκόταν σε εξέλιξη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο. Δημοσιογράφος της εκπομπής T-live, στο ρεπορτάζ αναφέρει πως πρόκειται για έναν μυστηριώδη χρήστη με το nickname «Rula-Not-Guilty» (Ρούλα – Όχι- Ένοχη).


Σύμφωνα με την εκπομπή Tlive ο περίεργος λογαριασμός μετέδιδε όλα όσα συνέβαιναν μέσα στη δικαστική αίθουσα για τη Ρούλα Πισπιρίγκου, πριν προλάβουν οι δημοσιογράφοι να συντάξουν ενημερωτικό κείμενο για τα όσα συμβαίνουν. Μάλιστα στα δεκάδες τιτιβίσματα του λογαριασμού στο Twitter, υπάρχει το hashtag #Πάτρα. Είναι εξαιρετικά πιθανόν για κάποια γυναίκα, η οποία δηλώνει φίλη της Ρούλας Πισπιρίγκου και βρίσκεται μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου.

Η ίδια μέχρι σήμερα δεν έχει κάνει γνωστό κανένα στοιχείο της ταυτότητάς της, ενώ όταν ο δημοσιογράφος την πλησίασε, εκείνη έκρυψε το κινητό της.

Πηγή: newsbeast.gr

Σφίγγα ο Χριστοδουλίδης για τους διορισμούς - Αποφάσεις το Σαββατοκύριακο

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λακατάμια: Αυτή είναι η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε ο στόχος - Δείτε φωτογραφίες

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Πτώμα στη Σωτήρα: Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού

Ανείπωτη θλίψη για την 8χρονη Καισσαριανή: Πότε θα γίνει η κηδεία - Η παράκληση της οικογένειας

«Θα σε σκοτώσω» - Μαθητής στη Γαλλία γρονθοκόπησε, χαστούκισε και απείλησε καθηγητή επειδή του έκανε παρατήρηση



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top