Στο Αυγόρου η σορός του Κυπριανού - Προφυλακιστέος ο σταθμάρχης για το δυστύχημα στη Λάρισα

Στο Αυγόρου η σορός του Κυπριανού - Προφυλακιστέος ο σταθμάρχης για το δυστύχημα στη Λάρισα

Ολοκληρώθηκαν σήμερα, Κυριακή, οι έλεγχοι στα εργαστήρια της διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, όλων των δειγμάτων DNA που είχαν συγκεντρωθεί από τα ειδικά κλιμάκια της Πυροσβεστικής, από τον τόπο του πολύνεκρου σιδηροδρομικού δυστυχήματος έξω από τα Τέμπη.

Ο τραγικός απολογισμός παραμένει στους 57 νεκρούς.

Έφθασαν στην Κύπρο το απόγευμα οι σοροί του Κυπριανού Παπαϊωάννου και της Αναστασίας Αδαμίδου, οι οποίοι βρίσκονται στην μαύρη λίστα θυμάτων του φοβερού σιδηροδρομικού δυστυχήματος.

Λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: «Καταδικαστέα και απαράδεκτη η παρουσία Βρετανού βουλευτή στα κατεχόμενα»

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: «Καταδικαστέα και απαράδεκτη η παρουσία Βρετανού βουλευτή στα κατεχόμενα»

«Καταδικαστέα και απαράδεκτη», χαρακτήρισε, σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, την επίσκεψη του Βρετανού Βουλευτή Αφζάλ Καν στα κατεχόμενα και την φωτογράφισή του με τον κατοχικό ηγέτη στην παρουσία συμβόλων του ψευδοκράτους.