ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Θάνατος 28χρονης: «Δεν βρέθηκε εύρημα στραγγαλισμού» λέει ο Ματσάκης - Αναμένεται το πόρισμα της Σπηλιοπούλου

Θάνατος 28χρονης: «Δεν βρέθηκε εύρημα στραγγαλισμού» λέει ο Ματσάκης - Αναμένεται το πόρισμα της Σπηλιοπούλου

«Δεν βρέθηκε εύρημα στραγγαλισμού. Τα ευρήματα τα δικά μου συνάδουν με το ιστορικό που έδωσε ο ύποπτος».

Αυτό δήλωσε ο ιδιώτης ιατροδικαστής, Μάριος Ματσάκης, μιλώντας στην εκπομπή «Πρωτοσέλιδο» για τα ευρήματα της δεύτερης νεκροψίας στη σορό της 28χρονης Lesya Bykova από την Ουκρανία που έχασε τη ζωή της στην Πέτρα του Ρωμιού στις 11 Μαρτίου.

«Έδωσα ένα προκαταρκτικό συμπέρασμα ότι τα ευρήματα συνάδουν με το ιστορικό που δίνει ο ύποπτος. Παραμένει να εξετάσω τα ρούχα της θανούσας και του υπόπτου για το τελικό αποτέλεσμα», ανέφερε επίσης ο κ. Ματσάκης ωστόσο πρέπει να σημειωθεί ότι, όπως είχε γράψει χθες (15/3) το ThemaOnline, δεν μπορεί να εξετάσει τα ρούχα προς το παρόν γιατί αναμένεται άδεια από την Αστυνομία.

Αναφορικά με την αυτοψία που διενήργησε στην σκηνή, ο κ. Ματσάκης ανέφερε ότι ο λόγος που κατέβηκε στον γκρεμό ήταν διότι γιατί ήθελε να δει το σημείο από το οποίο έπεσε η 28χρονη.

Δείτε σε βίντεο όσα δήλωσε ο κ. Ματσάκης:

Αναμένεται το πόρισμα της Σπηλιοπούλου

Να υπενθυμίσουμε ότι, αναμένεται επίσης το πόρισμα της ιατροδικαστή Χαράς Σπηλιοπούλου, η οποία διενήργησε χθες (15/3) την νεκροψία επί της σορού της 28χρονης.

Όπως είχε δηλώσει ο Εκπρόσωπος Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου, η Δρ. Σπηλιοπούλου εκτός από τη χθεσινή (15/3) νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού της άτυχης κοπέλας, επισκέφθηκε και την Πάφο και έκανε αυτοψία στη σκηνή που βρέθηκε το θύμα, ενώ ακολούθως εξέτασε και τον 31χρονο ύποπτο, ο οποίος κρατείται στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου.

Σε επικοινωνία του ThemaOnline με τον κ. Ανδρέου, σχετικά με το πότε αναμένεται το πόρισμα, μας ανέφερε ότι δεν είναι γνωστό αφού η Δρ. Σπηλιοπούλου θα καταλήξει στο πόρισμα μετά τη λήψη των αποτελεσμάτων των επιστημονικών εξετάσεων σε τεκμήρια που παρελήφθησαν από τη σορό της 28χρονης.

Να σημειωθεί ότι η δεύτερη νεκροψία από την Δρ. Σπηλιοπούλου διενεργήθηκε στο νεκροτομείο του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας στην παρουσία των ιατροδικαστών Αγγελικής Παπέττα και Ορθόδοξου Ορθοδόξου, οι οποίοι διενήργησαν την πρώτη νεκροψία και του ιατροδικαστή Μάριου Ματσάκη, ο οποίος παρευρέθηκε στη διαδικασία εκπροσωπώντας τον 31χρονο ύποπτο που κρατείται για το διερευνώμενο φόνο εκ προ μελέτης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αναστάτωση στη Λεμεσό – Επιτέθηκε σε Αστυνομικό και τον έριξε στο έδαφος

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top