ΔΙΕΘΝΗ

ΗΠΑ: Η μεγάλη επιστροφή Τραμπ σε Facebook και YouTube, ύστερα από διετή αποκλεισμό

ΗΠΑ: Η μεγάλη επιστροφή Τραμπ σε Facebook και YouTube, ύστερα από διετή αποκλεισμό

Ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ έκανε την Παρασκευή τις πρώτες του δημοσιεύσεις σε Facebook και YouTube, σηματοδοτώντας την επιστροφή του στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης που χρησιμοποίησε για να ενισχύσει την επιρροή του, προτού αποκλειστεί λόγω της επίθεσης που εξαπέλυσαν υποστηρικτές του στο Καπιτώλιο στις 6 Ιανουαρίου 2021.

Οι αναρτήσεις του, με τίτλο «Επέστρεψα», στη σελίδα του στο Facebook και στο κανάλι του στο YouTube συνοδεύονται από ένα βίντεο που ξεκινά με την αναγγελία από το CNN της εκλογής του Τραμπ στην προεδρία των ΗΠΑ το 2016 και καταλήγει με το μήνυμα «Τραμπ 2024». «Συγγνώμη που σας άφησα να περιμένετε», λέει ο Ντόναλντ Τραμπ.

Νωρίτερα χθες η πλατφόρμα YouTube της Alphabet Inc επανέφερε το κανάλι του αμερικανού μεγιστάνα, όπως είχε κάνει νωρίτερα φέτος η Meta Platforms με τους λογαριασμούς του Τραμπ σε Facebook και Instagram.

Ο λογαριασμός του Ντόναλντ Τραμπ στο Twitter αποκαταστάθηκε τον Νοέμβριο από τον νέο ιδιοκτήτη της πλατφόρμας Ίλον Μασκ, αλλά ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ δεν έχει κάνει μέχρι σήμερα κάποια ανάρτηση.

Η επιστροφή του Τραμπ στις δημοφιλείς πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης του επιτρέπει να προσεγγίσει ξανά περίπου 146 εκατομμύρια ακολούθους, ενόψει των προεδρικών εκλογών του 2024 στις ΗΠΑ όπου σκοπεύει να διεκδικήσει μια νέα θητεία στον Λευκό Οίκο.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ-ΑΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΑΤΑ: Ούτε κατάργηση, αλλά και ούτε πλήρης αποκατάσταση άμεσα – Ακούει κοινωνικούς εταίρους και παίρνει αποφάσεις ο Υπουργός Εργασίας

Χριστοδουλίδης: «Η πολιτική είναι μαραθώνιος» - Θα προετοιμάσει Υπουργούς για να τρέξουν μαζί σε αγώνα τουλάχιστον 5 χιλιομέτρων

Έριξε ανοιξιάτικο χιόνι στο Τρόοδος – Δείτε βίντεο

Το δίλημμα των νέων ζευγαριών: Αγορά ακινήτου ή ενοίκιο - Οι παράγοντες που επηρεάζουν την απόφαση

Σε ισχύ κίτρινη προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι – Ο καιρός μέχρι την Τρίτη

Αυτά θα δούμε στο Netflix τον Μάρτιο – Όλες οι σειρές, ταινίες, ντοκιμαντέρ και παιδικά που ήρθαν και όλα όσα περιμένουμε – Δείτε trailer

Χειροπέδες σε 25χρονο – Πήγε να ληστέψει περίπτερο προτάσσοντας μαχαίρι – Του χάλασε τα σχέδια πελάτης

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top