ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έκτακτο: Κίνδυνος να ξεμείνει από κρέας τον Δεκαπενταύγουστο η αγορά

Έκτακτο: Κίνδυνος να ξεμείνει από κρέας τον Δεκαπενταύγουστο η αγορά

Χωρίς κρέας κινδυνεύει να μείνει η αγορά τον Δεκαπενταύγουστο, καθώς τα σφαγεία και οι έμποροι κρέατος κήρυξαν απεργία διαμαρτυρόμενοι για την απόφαση των κτηνιάτρων να μην εργαστούν υπερωριακώς.

Εκπρόσωποι των σφαγείων και οι έμποροι κρετάτων είχαν συνάντηση με την διεύθυνση των κτηνιατρικών υπηρεσιών στην οποία υπέβαλαν τα αιτήματά τους. Ωστόσο η συνάντηση δεν είχε αίσιο τέλος, καθώς όπως δήλωσαν οι ίδιοι, δεν έλαβαν ικανοποιητικές δεσμεύσεις.
Σύμφωνα όσα μεταδίδει το κρατικό ραδιόφωνο, οι κτηνιατρικές υπηρεσίες ζήτησαν από τους κτηνιάτρους να εργαστούν υπερωριακά, με την υπόσχεση να καταβληθεί προσπάθεια να τους παραχωρηθεί το αντίτιμο της εργασίας τους.

Το θέμα, προσκρούει στην απόφαση της κλαδικής επιτροπής η οποία σε δυο συνελεύσεις της αποφάσισε αποχή από την υπερωριακή απασχόληση.

Εκπρόσωπος της κλαδικής επιτροπής των κτηνιάτρων, ανέφερε ότι το θέμα είναι χρόνιο, σημειώνοντας ότι υπάρχουν κενά στον τρόπο λειτουργίας των σφαγείων, ενώ δεν υπάρχει, είπε, ορθολογιστική διαχείριση του τρόπου λειτουργίας τους, καθώς και μεταφοράς των ζώων που προορίζονται για σφαγή.

Αναφέρθηκε επίσης σε έλλειψη προσωπικού στις Κτηνιατρικές Υπηρεσίες επισημαίνοντας ότι οι κτηνίατροι δεν αρνούνται να ανταποκριθούν σε έκτακτες περιπτώσεις.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο - Έχασε τη ζωή του ο Πολύκαρπος Μιχαήλ από την Κοκκινοτριμιθιά

Πάσχα στο σπίτι του θα κάνει ο παππούς Χρύσανθος - Αφέθηκε ελεύθερος ο 82χρονος

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Μονή Αββακούμ: Επανέρχονται οι δικηγόροι των μοναχών - Τι ζητούν από τον Μητροπολίτη Ησαΐα

Νηστεία: Ποιες τροφές μπορούμε να φάμε την Μεγάλη Εβδομάδα - Προτάσεις γευμάτων



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top