ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Την είδε… Σούμαχερ σε δρόμο κατοικημένης περιοχής - Στο «τσακ» δεν τράκαρε σε άλλο όχημα - «Από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα» - Δείτε βίντεο

Την είδε… Σούμαχερ σε δρόμο κατοικημένης περιοχής - Στο «τσακ» δεν τράκαρε σε άλλο όχημα - «Από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα» - Δείτε βίντεο

Τον απόλυτο τρόμο βιώνουν καθημερινά οι κάτοικοι στην περιοχή ΣΤΕΛΜΕΚ στην Λακατάμια λόγω ασυνειδήτων οδηγών, οι οποίοι την βλέπουν «ραλίστες» στις οικιστικές οδούς.

Όπως φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο, ένας οδηγός πάτησε «γκάζι» σε οδό της κατοικημένης περιοχής και στο «τσακ» απέφυγε να τρακάρει πάνω σε άλλο αυτοκίνητο.

Δείτε το βίντεο:

Σύμφωνα με κάτοικο της περιοχής, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή «Ενημέρωση Τώρα», τα όσα απεικονίζονται στο βίντεο δεν αποτελούν μεμονωμένο περιστατικό αλλά καθημερινό φαινόμενο.

«Είναι καθημερινό φαινόμενο να μπαίνουν στην οδό για να κόψουν δρόμο και να φτάσουν στον κυκλικό κόμβο. Πλέον οι δρόμοι κατάντησαν έρμαιο απρόσεκτων και ασυνείδητων οδηγών», ανέφερε ο κάτοικος, ο οποίος καταγγέλλει ότι μπαίνουν στην οδό για να αποφύγουν την αφόρητη κίνηση.

«Οι κάτοικοι κρούομε των κώδωνα του κινδύνου για να μην θρηνήσουμε θύματα όπως θρηνούμε κάθε μέρα ζώα. Από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα μέχρι στιγμής», τόνισε.

Σε παρέμβαση της, η Δήμαρχος Λακατάμια, Φωτούλα Χατζηπαπά, αναφέρθηκε στις δράσεις που έλαβε μέχρι στιγμής το Δημαρχείο για να αντιμετωπιστούν αυτά τα φαινόμενα, επισημαίνοντας ότι η κατάσταση είναι απελπιστική.

«Στείλαμε τα αιτήματα στον Φορέα και εγκρίθηκαν μόνο 2 κυρτώματα. Ετοιμαζόμαστε να προωθήσουμε την επιστολή των κάτοικων για άλλα κυρτώματα αλλά πλέον με τα τελευταία δεδομένα ίσως δεν εγκριθούν γιατί θα αφαιρούνται πλέον. Μίλησα επιπλέον πολλές φορές με την Τροχαία. Πρέπει να εξετάσουμε το ενδεχόμενο να μπουν περισσότερες κάμερες, με τα κυρτώματα δεν απαλύνεται το πρόβλημα», δήλωσε η Δήμαρχος Λακατάμιας.

Δείτε βίντεο με τις δηλώσεις του κατοίκου και της Δημάρχου:

Από πλευράς της Αστυνομίας, ο Υπεύθυνος Οδικής Ασφάλειας του Αρχηγείου, Γιώργος Μιλής ανέφερε ότι οι Αρχές έχουν αρκετές πληροφορίες για το περιστατικό καθώς και τους αριθμούς εγγραφής του οχήματος για να γίνουν οι σωστές ενέργειες.

«Τα μέτρα που θα ληφθούν θα αποφασιστούν με το Δημαρχείο Λακατάμιας, δεν μπορούμε να αναφέρουμε την παρούσα στιγμή γιατί δεν έχουν αποφασιστεί. Θα γίνει σύσκεψη και επιτόπια εξέταση», ανέφερε ο κ. Μιλής.

Δείτε βίντεο με τις δηλώσεις του Υπεύθυνου Οδικής Ασφάλειας:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top