Προχώρησε σε μετρά κατά του καύσωνα ο Δήμος Λευκωσίας

Προχώρησε σε μετρά κατά του καύσωνα ο Δήμος Λευκωσίας

Ο Δήμος Λευκωσίας ανακοινώνει ότι το Κέντρο Εξυπηρέτησης κατά των συνεπειών του καύσωνα θα είναι ανοικτό τις επόμενες μέρες από τις 07:30 μέχρι τις 18:00.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, το Κέντρο βρίσκεται στο Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας, στο χώρο του πρώην Δημοτικού Γηροκομείου στην περιοχή της Πύλης Αμμοχώστου, στην οδό Νικηφόρου Φωκά 40 (τηλέφωνο 22 877850).


Κατά τη διάρκεια της λειτουργίας του το Κέντρο εποπτεύεται από προσωπικό και διαθέτει κλιματισμό και δροσερά ροφήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Κλείδωσε» η κοινή συνάντηση Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν με Ολγκίν

«Κλείδωσε» η κοινή συνάντηση Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν με Ολγκίν

Στις 11 Δεκεμβρίου θα επισκεφθούν από κοινού οι δύο ηγέτες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τ/κ ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμαν, τη Διερευνητική Επιτροπή για τους Αγνοούμενους και ακολούθως θα έχουν κοινή συνάντηση υπό την καθοδήγηση της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, σύμφωνα με ανακοίνωση του Εκπροσώπου  των ΗΕ στην Κύπρο, Αλίμ Σιντίκ.