Έβαλαν ομπρέλα σε στάση στη Λεμεσό - Σκούριασε από τον καιρό - Κάλυψαν με σπρέι την πινακίδα - Βίντεο

Έβαλαν ομπρέλα σε στάση στη Λεμεσό - Σκούριασε από τον καιρό - Κάλυψαν με σπρέι την πινακίδα - Βίντεο

Μόνο ντροπή μπορεί να φέρει η εικόνα μίας στάσης λεωφορείου στη Λεμεσό και μάλιστα στην τουριστική περιοχή.

Συγκεκριμένα, στη Λεωφόρο Αμαθούντος, όπου βρίσκονται και αρκετά τετράστερα ξενοδοχεία, τοποθέτησαν μία ομπρέλα-στέγαστρο σε στάση λεωφορείου τα σίδερα της οποίας έχουν οξειδωθεί. Παράλληλα, ψέκασαν με σπρέι την πινακίδα με αποτέλεσμα να μην είναι ξεκάθαροι οι αριθμοί των λεωφορείων που κάνουν στάση εκεί.

Μάλιστα γύρω από τη στάση υπήρχε σωρός σκουπιδιών.

Σε δηλώσεις του στο ΡΙΚ, ο διευθυντής της ΕΜΕΛ Γιώργο Κυριάκου είπε ότι «για να δημιουργήσουμε ένα καλό σύστημα συγκοινωνιών θα πρέπει να ενεργήσουν μαζί ιδιωτικός και δημόσιος τομέας διότι η συγκοινωνία αφορά δρόμους και χώρους που η ΕΜΕΛ δεν έχει τη δικαιοδοσία να παρέμβει». Όσον αφορά τα στέγαστρα σε στάσεις, σημείωσε πως η ανησυχία μας είναι αν το συγκεκριμένο πρόγραμμα που γράφτηκε πριν από 2-3 χρόνια έλαβε υπόψη του τις τεχνολογίες στα νέα λεωφορεία που η ΕΜΕΛ η έχει αγοράσει.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την «Πρώτη Ενημέρωση»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Να δικαιολογηθεί δημόσια η απόφαση για τη μη επικύρωση διορισμού Βαρωσιώτου»

ΠτΔ: «Να δικαιολογηθεί δημόσια η απόφαση για τη μη επικύρωση διορισμού Βαρωσιώτου»

Αυτοί που έλαβαν την απόφαση για τη μη επικύρωση του διορισμού της δικαστού Ντόριας Βαρωσιώτου θα πρέπει να την δικαιολογήσουν δημόσια, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας παράλληλα πως αντιλαμβάνεται την αντίδραση της κοινωνίας για αυτή την απόφαση.

BEST OF TOTHEMAONLINE