ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Αρνήθηκε ενοχή ο κατηγορούμενος για την απόπειρα φόνου στην Ορόκλινη - Ανατροπή στη Δίκη

Αρνήθηκε ενοχή ο κατηγορούμενος για την απόπειρα φόνου στην Ορόκλινη - Ανατροπή στη Δίκη

Νέα δεδομένα στην δίκη για την απόπειρα φόνου στην Ορόκλινη το Δεκέμβριο του 2022, κατά την οποία τραυματίστηκαν από πυροβολισμούς 6χρονο αγοράκι και 42χρονος.

Ο 31χρονος κατηγορούμενος, ο οποίος είχε ομολογήσει πως αυτός άνοιξε πυρ εναντίον του διπλοκάμπινου οχήματος, απάντησε το πρωί της Τετάρτης ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου πως δεν παραδέχεται ενοχή στις βαρύτατες κατηγορίες που αντιμετωπίζει.

Η συνήγορός του, Ευαγγελία Λαζαρίδου, ζήτησε από το Δικαστήριο όπως επιτρέψει στον πελάτη της ν’ απαντήσει μόνο στην κατηγορία για την απόπειρα φόνου του 6χρονου και να δοθεί χρόνος για ν’ απαντήσει στις υπόλοιπες έξι κατηγορίες που αντιμετωπίζει.

Το αίτημα της, ωστόσο, απορρίφθηκε με το Δικαστήριο ν’ αναφέρει πως δεν μπορεί να απαντήσει αποσπασματικά. Έτσι ο 31χρονος απάντησε μη παραδοχή σε συνολικά επτά κατηγορίες για συνωμοσία για φόνο, δύο για απόπειρα φόνου και άλλες τέσσερις για κατοχή και μεταφορά πυροβόλου όπλου κατηγορίας Α και για κατοχή και μεταφορά πυρομαχικών κατηγορίας Α'.

Η Αστυνομία, έφτασε στη σύλληψη του 31χρονου τρία εικοσιτετράωρα μετά τη διάπραξη της εγκληματικής ενέργειας, αφού κατάφερε να τον συνδέσει με γενετικό υλικό που απομονώθηκε από προσωπίδα, που βρέθηκε στη σκηνή. Λίγες μόλις ώρες μετά τη σύλληψή του, ο νεαρός ομολόγησε πως αυτός ήταν ο δράστης της απόπειρας φόνου που είχε ως στόχο τον 42χρονο, εναντίον του οποίου υπήρχε συμβόλαιο θανάτου 40 χιλιάδων ευρώ. Ο κατηγορούμενος ενέπλεξε στην κατάθεσή του και τον καταζητούμενο Αντρέα Χρίστου, άλλως Καμπούρη, 35 χρόνων από τη Σωτήρα και προχώρησε μάλιστα και σε υποδείξεις σκηνών.

Σημειώνεται πως εναντίον του 35χρονου Καμπούρη, που εξαφανίστηκε μυστηριωδώς στις 6 Δεκεμβρίου του 2022, εκδόθηκε πριν από λίγες ημέρες ευρωπαϊκό και διεθνές ένταλμα σύλληψης.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Βία στην οικογένεια, σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων και υποθέσεις που συγκλονίζουν - «Τα παιδιά μας και τα μάτια μας»

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Τατιάνα Μπλάτνικ: Οι σόλο εμφανίσεις που δεν υποψίασαν κανέναν για τον χωρισμό από τον Νικόλαο



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top