Κράζουν την Τζένιφερ Λόπεζ στα social media - Διαφημίζει αλκοολούχο ποτό ενώ... δεν πίνει - Δείτε τη διαφήμιση

Κράζουν την Τζένιφερ Λόπεζ στα social media - Διαφημίζει αλκοολούχο ποτό ενώ... δεν πίνει - Δείτε τη διαφήμιση

Η Τζένιφερ Λόπεζ βρέθηκε σε δύσκολη θέση και επικρίθηκε έντονα μετά την επιλογή που έκανε να διαφημίσει μάρκα αλκοολούχων ποτών.

Η Λατίνα σταρ δέχτηκε αντιδράσεις από τους θαυμαστές της, οι οποίοι σημείωσαν ότι η ίδια αφού δεν πίνει δεν είναι σε θέση να λανσάρει το προϊόν.

«Δουλεύω ασταμάτητα εδώ και δεκαετίες και συνειδητοποιώ όλο και περισσότερο πόσο σημαντικό είναι να απολαμβάνεις τη ζωή», λέει η τραγουδίστρια στο βίντεο για την προώθηση του ποτού.

«Ήθελα απλώς να δημιουργήσω κάτι καλύτερο - κάτι με καλύτερη γεύση, καλύτερα συστατικά, κάτι που θα ήθελα να πίνω με τους φίλους και την οικογένειά μου, και αυτό είναι το Delola».

Λίγα μόλις λεπτά αφότου η Λόπεζ ανέβασε το βίντεο, πολλοί από τους 240 εκατομμύρια followers της, απογοητεύτηκαν από την απόφαση της να διαφημίσει μια μάρκα αλκοόλ.

Δείτε τη διαφήμιση

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Πηγή: protothema.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιδού οι χορηγίες που έλαβαν τα κόμματα και τα υπουργεία για το 2025 - Στη δημοσιότητα τα ποσά

Ιδού οι χορηγίες που έλαβαν τα κόμματα και τα υπουργεία για το 2025 - Στη δημοσιότητα τα ποσά

Τις χορηγίες και κατά χάριν δωρεές του κράτους για το 2025 δημοσίευσε τη Δευτέρα το Γενικό Λογιστήριο, εφαρμόζοντας, όπως αναφέρει, τις πρόνοιες του περί της Λογιστικής και Δημοσιονομικής Διαχείρισης και Χρηματοοικονομικού Ελέγχου της Δημοκρατίας.