ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Κρύφτηκε έξω από το σπίτι της πρώην του και την παρενοχλούσε - Ψάχνει 46χρονο η Αστυνομία

Κρύφτηκε έξω από το σπίτι της πρώην του και την παρενοχλούσε - Ψάχνει 46χρονο η Αστυνομία

Στην σύλληψη ενός 43χρονου προχώρησε την Κυριακή η Αστυνομία Πάφου για υπόθεση ανυπακοής σε νόμιμες διαταγές του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου, ενώ σε άλλη υπόθεση καταζητεί πρόσωπο ηλικίας 46 ετών για παρόμοιο λόγο.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, στις 7 Απριλίου και ώρα 00:30 καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από 38χρονη ότι μισή ώρα νωρίτερα, 43χρονος, με τον οποίο διατηρούσε σχέση στο παρελθόν, κρυβόταν έξω από την κατοικία της.

Όταν αυτή εξήλθε και προσπάθησε να μπεί στο όχημα της αυτός φέρεται να την πλησίασε και επιχείρησε να εισέλθει στο αυτοκίνητο. Η 38χρονη, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της, κατάφερε να διαφύγει, ωστόσο αυτός φέρεται να συνέχισε να της τηλεφωνεί, να της αποστέλλει μηνύματα και να την παρενοχλεί.

Εναντίον του 43χρονου είχε εξασφαλιστεί διάταγμα από το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου, βάσει του οποίου απαγορεύονταν να προσεγγίζει την 38χρονη. Εναντίον του εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης, συνελήφθη την Κυριακή και τελεί υπό κράτηση.

Εξάλλου σε άλλη περίπτωση, η Αστυνομία Πάφου καταζητεί ένα πρόσωπο ηλικίας 46 ετών και πάλι για υπόθεση ανυπακοής σε νόμιμες διαταγές του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου.

Σύμφωνα με τον κ. Νικολάου, στις 3 Απριλίου, 47χρονη γυναίκα που βρισκόταν στο σπίτι της άκουσε τις ανήλικες κόρες της να φωνάζουν. Σύμφωνα με την καταγγελία της 47χρονης, είδε ότι τις δύο κόρες της είχε πλησιάσει ο πρώην σύζυγός της, ηλικίας 46 ετών, εναντίον του οποίου έχει εκδοθεί απαγορευτικό διάταγμα από το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου λόγω καταχώρησης υπόθεσης βίας στην οικογένεια.

Εναντίον του 46χρονου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και καταζητείται.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το μεταναστευτικό σε αριθμούς: Αύξηση 490% στις αιτήσεις ασύλου από το 2017 - Στο 6% του πληθυσμού της Κύπρου οι μετανάστες

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Ανάβουν φλας από σήμερα πέντε νέες κάμερες τροχαίας στη Λεμεσό - Δείτε σε ποια σημεία

Μεγάλη Εβδομάδα: Tα πάθη του Κυρίου, μέχρι την Σταύρωση και την Ανάσταση - Οι Ιερές ακολουθίες και τα τροπάρια

Υποβάλλονται σήμερα οι υποψηφιότητες για Κοινοτάρχες και Κοινοτικούς Συμβούλους

Λίλι Ρόουζ Ντεπ: Ποζάρει στο Τόκιο με τη σύντροφό της - «Εγώ και η δικιά μου» - Δείτε φωτογραφίες



Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Τον λόφο του προεδρικού ανεβαίνουν το απόγευμα τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, σε μία συνεδρία πολύ σημαντική τόσο για τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, όσο και για τους υπουργούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top