Αγώνας χόκεϊ στις ΗΠΑ μετατράπηκε σε... ρινγκ: Πυροσβέστες έβγαλαν νοκ άουτ αστυνομικούς - Βίντεο

Αγώνας χόκεϊ στις ΗΠΑ μετατράπηκε σε... ρινγκ: Πυροσβέστες έβγαλαν νοκ άουτ αστυνομικούς - Βίντεο

Ένας φιλανθρωπικός αγώνας χόκεϊ μεταξύ του Αστυνομικού Τμήματος της Νέας Υόρκης (NYPD) και του Πυροσβεστικού Τμήματος της Νέας Υόρκης (FDNY) πήρε μια τροπή προς το χειρότερο, καθώς ο αγώνας κατέληξε σε μια σειρά από viral καβγάδες.

Η ετήσια εκδήλωση, η οποία συνήθως αποτελεί φιλικό ανταγωνισμό μεταξύ των δύο τμημάτων, πραγματοποιήθηκε στο Nassau Coliseum στο Λονγκ Άιλαντ. Ωστόσο, οι εντάσεις μεταξύ των δύο ομάδων ήταν υψηλές από την αρχή του παιχνιδιού, με τους παίκτες και των δύο πλευρών να επιδίδονται σε trash talk.

Καθώς το παιχνίδι προχωρούσε, η ένταση συνέχισε να κλιμακώνεται, με αρκετούς διαπληκτισμούς να ξεσπούν στον πάγο. Αλλά τα πράγματα κορυφώθηκαν στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού, όταν ξέσπασε ένας κανονικός καβγάς, με παίκτες και από τις δύο ομάδες να ρίχνουν μπουνιές και να σπρώχνουν ο ένας τον άλλον στον πάγο.

Το βίντεο με το περιστατικό έγινε γρήγορα viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με πολλούς θεατές να εκφράζουν σοκ και αποτροπιασμό για τη συμπεριφορά των παικτών. Ορισμένοι θεατές άσκησαν κριτική ακόμη και στο ίδιο το γεγονός, αμφισβητώντας κατά πόσο ένας φιλανθρωπικός αγώνας ήταν το κατάλληλο σκηνικό για μια τόσο επιθετική συμπεριφορά.

Δείτε το βίντεο:

Παρά το χάος στον πάγο, το παιχνίδι έληξε τελικά ισόπαλο 3-3, χωρίς καμία ομάδα να αναδεικνύεται ξεκάθαρος νικητής. Ωστόσο, τα επακόλουθα του παιχνιδιού κάθε άλλο παρά ειρηνικά ήταν, καθώς αρκετοί παίκτες φέρονται να τραυματίστηκαν και τουλάχιστον ένας παίκτης συνελήφθη.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Δεν πρόκειται να εμπλακώ σε προεκλογικό αγώνα» – Ποιες είναι οι προτεραιότητές του

Χριστοδουλίδης: «Δεν πρόκειται να εμπλακώ σε προεκλογικό αγώνα» – Ποιες είναι οι προτεραιότητές του

Τη θέση ότι η Κυβέρνηση δεν πρόκειται να εμπλακεί σε προεκλογική εκστρατεία, παρά την κριτική που δέχεται από κόμματα για παροχολογία και για τα κυριακάτικα βίντεο του Προέδρου της Δημοκρατίας, διατύπωσε τη Δευτέρα ο Νίκος Χριστοδουλίδης. Υπογράμμισε πως υπάρχουν σοβαρά ζητήματα που απαιτούν κυβερνητική προσοχή, με πρώτο το Κυπριακό, καθώς και θέματα εσωτερικής διακυβέρνησης και μεταρρυθμίσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE