Του έκαναν σήμα να σταματήσει και ανέπτυξε ταχύτητα - Βρήκαν μαχαίρι στο όχημά του

Του έκαναν σήμα να σταματήσει και ανέπτυξε ταχύτητα - Βρήκαν μαχαίρι στο όχημά του

Υπόθεση μαχαιροφορίας, κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων και αλόγιστης και επικίνδυνης οδήγησης διερευνά η Αστυνομία στην Πάφο και καταζητεί 42χρονο ως ύποπτο για τα αδικήματα αυτά. 

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου στις 18 Απριλίου γύρω στις 23:40 μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλημάτων Πάφου στην περιοχή του Μουτάλλου εντόπισαν όχημα να κινείται ύποπτα.

Όταν έγινε στον οδηγό του οχήματος σήμα για να σταματήσει αντί αυτός να το πράξει, ανέπτυξε ταχύτητα οδηγώντας αλόγιστα, επικίνδυνα με σκοπό να διαφύγει. Τελικά σε κάποιο σημείο εγκατέλειψε το αυτοκίνητο του και τράπηκε σε φυγή.

Από έλεγχο που έγινε διαπιστώθηκε πως το όχημα οδηγείτο χωρίς πιστοποιητικό καταλληλότητας. Περαιτέρω εντός αυτού υπήρχε μαχαίρι με ξύλινη χειρολαβή και σταθερή λεπίδα καθώς και διαρρηκτικά εργαλεία.

Το όχημα στην συνέχεια οδηγήθηκε στον κεντρικό αστυνομικό σταθμό,  για τον δε εγγεγραμμένο 42χρονο ιδιοκτήτη του εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και καταζητείται.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έγκλημα φρίκης στη Λεμεσό: 19 μαχαιριές, ναρκωτικά και μια σοκαριστική ομολογία

Έγκλημα φρίκης στη Λεμεσό: 19 μαχαιριές, ναρκωτικά και μια σοκαριστική ομολογία

Σοκ προκαλούν οι λεπτομέρειες γύρω από τη φρικτή δολοφονία του 45χρονου Γιάννη Αργυρού, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός από τη μητέρα του στο χώρο στάθμευσης της πολυκατοικίας τους, στη Μέσα Γειτονιά Λεμεσού, το πρωί της Κυριακής.