LIKE ONLINE

Το «Twilight» γίνεται τηλεοπτική σειρά

Το «Twilight» γίνεται τηλεοπτική σειρά

Το «Twilight» είχε «σπάσει» τα ταμεία όταν κυκλοφόρησε στον κινηματογράφους το 2008, με την ίδια επιτυχία να σημειώνουν και οι υπόλοιπες ταινίες.

Σύμφωνα με το Hollywood Reporter, μια τηλεοπτική σειρά βασισμένη στα βιβλία της Στέφανι Μέγιερ, βρίσκεται στα «σκαριά» από την Lionsgate Television.

Μάλιστα, η ίδια η συγγραφέας αναμένεται να συμμετάσχει και στη τηλεοπτική εκδοχή του «Twilight», χωρίς να έχει διαρρεύσει κάποια παραπάνω πληροφορία για τον ρόλο της.

Ακόμη δεν έχει γίνει σαφής, η προσέγγιση για την τηλεοπτική εκδοχή του «Twilight» και πιο συγκεκριμένα, αν θα είναι ένα ριμέικ των βιβλίων της Μέγιερ ή θα ασχοληθεί σε μια διαφορετική ιστορία.

Πάντως, η πλοκή των ταινιών ακολουθούν την ιστορία της Μπέλα που ερωτεύεται έναν βρικόλακα και έρχεται αντιμέτωπη με το δίλλημα, για το αν θα μεταμορφωθεί και αυτή σε βαμπίρ για να είναι μαζί του για πάντα ή θα παραμείνει θνητή.

Το Twilight είναι ένα σημαντικό στοιχείο της ταυτότητας της Lionsgate. Η σειρά ταινιών, που ολοκληρώθηκαν το 2012 με το «Breaking Dawn: Part 2», απέφεραν περισσότερα από 3,4 δισ. δολάρια παγκοσμίως και εκτόξευσαν την καριέρα των πρωταγωνιστών τους, Ρόμπερτ Πάτινσον, Κρίστεν Στιούαρτ και Τέιλορ Λότνερ.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Στη σύλληψη ακόμη ενός προσώπου προχώρησε η Αστυνομία, αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη, ανεβάζοντας το σύνολο των προσώπων στα εννέα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top