LIKE ONLINE

Netflix: Αυτή η ταινία τρομοκράτησε πολλούς χρήστες της πλατφόρμας – Δεν μπορούν να κοιμηθούν – Ο λόγος – Δείτε βίντεο

Netflix: Αυτή η ταινία τρομοκράτησε πολλούς χρήστες της πλατφόρμας – Δεν μπορούν να κοιμηθούν – Ο λόγος – Δείτε βίντεο

Μια ταινία του Netflix από το 2017 έχει τρομοκρατήσει τόσο πολύ τους χρήστες που δεν μπορούν να κοιμηθούν, αφού ανακάλυψαν ξανά την απίστευτη αληθινή ιστορία πίσω από αυτήν.

Η βρετανική ταινία «The Ritual», με πρωταγωνιστές τους Rafe Spall, Robert James-Collier και Arsher Ali, ακολουθεί μια ομάδα παλιών φίλων από το κολέγιο που ξανασυναντιούνται για μια πεζοπορία στα βουνά της Σουηδίας. Ωστόσο, γρήγορα η ομάδα των νέων συνειδητοποιεί ότι υπάρχει μια απειλητική παρουσία που τους καταδιώκει μέσα στο δάσος, αφού αναγκάζονται να κάνουν μια παράκαμψη.

Από παράξενα, δαιμονικά πλάσματα μέχρι τελετουργικές θυσίες, η ταινία είναι πραγματικά ένα cult chiller, βασισμένο στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Adam Nevill. Αυτό όμως που ίσως δεν γνωρίζουν οι θαυμαστές είναι η ανατριχιαστική αληθινή ιστορία πίσω από την ταινία.

Το The Ritual βασίζεται στην υπόθεση των Yuba County Five - πέντε νεαρών ανδρών με νοητική αναπηρία που εξαφανίστηκαν το βράδυ πριν από τη μέρα που επρόκειτο να παίξουν σε έναν μεγάλο αγώνα μπάσκετ.

Οι Ted Weiher, Gary Mathias, Jack Madruga, Jack Huett και Bill Sterling ήταν φιλαράκια ηλικίας 24-32 ετών που έπαιζαν στην ομάδα ΑμεΑ Gateway Gators. Αγωνιζόμενοι για να προκριθούν στους Παραολυμπιακούς Αγώνες, "τα αγόρια" είχαν όλη τη ζωή μπροστά τους. Ωστόσο, το βράδυ πριν από το μεγάλο τους παιχνίδι το 1978, οι πέντε πήγαν να υποστηρίξουν το UC Davis σε ένα άλλο κολεγιακό τουρνουά μπάσκετ - αλλά δεν επέστρεψαν ποτέ στο σπίτι τους.

Αρκετές ημέρες μετά την εξαφάνιση των ανδρών, το αυτοκίνητό τους - ένα Mercury Montego - βρέθηκε εγκαταλελειμμένο στον Εθνικό Δρυμό Plumas στην Καλιφόρνια, σε έναν ψηλό χωματόδρομο που θα ήταν χιλιόμετρα μακριά από τη διαδρομή της επιστροφής τους.

Το αυτοκίνητο ήταν σε καλή λειτουργική κατάσταση και άφησε την αστυνομία άναυδη - άλλωστε, γιατί να εγκαταλείψουν ένα απόλυτα καλό όχημα για να κάνουν πεζοπορία στο κρύο;



Τέσσερα πτώματα ανακαλύφθηκαν γύρω από έναν καταυλισμό με τροχόσπιτο που χρησιμοποιούσαν οι backpackers, σε απόσταση 20 μιλίων από το εγκαταλελειμμένο αυτοκίνητο. Τρία από τα πτώματα που είχαν αφεθεί στο δάσος δεν ήταν παρά μόνο κόκαλα, ως αποτέλεσμα των σαρκοφάγων ζώων.

Ωστόσο, ο Ted Weiher βρέθηκε μέσα στο τροχόσπιτο, με τους ερευνητές να ανακαλύπτουν ότι έζησε για περίπου τρεις μήνες, πεθαίνοντας αργά από την πείνα.

Και αυτό παρά τις πολυάριθμες κονσέρβες τροφίμων που βρίσκονταν ανέγγιχτες στο τροχόσπιτο, μαζί με σπίρτα και προσανάμματα για θέρμανση, τα οποία δεν είχαν χρησιμοποιηθεί ποτέ.

Όσο για τον Mathias; Το πτώμα του δεν βρέθηκε ποτέ, αν και οι αστυνομικοί βρήκαν τα παπούτσια του στο δάσος - γεγονός που δείχνει ότι είχε επιβιώσει και μετά τον αρχικό θάνατο των τριών φίλων του.

Το πράγμα γίνεται ακόμα πιο μπερδεμένο. Αργότερα, εμφανίστηκε ένας μάρτυρας που είχε δει τους άνδρες γύρω από το δικό τους αυτοκίνητο.

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Τραυματισμός 29χρονου: Καταζητείται ο 33χρονος συγκάτοικος του - Τον μαχαίρωσε έπειτα από λογομαχία

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες

Δίκη για το Μάτι: Φυλάκιση από 111 έως 3 έτη στους 6 ενόχους - Εξαγοράσιμη η ποινή, αφέθηκαν ελεύθεροι

Εκλογές 2024: Αυτή είναι η κοινότητα με τους λιγότερους εκλογείς



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top