ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Κρουαζιέρες στην Ανατολική Μεσόγειο - Ξεκινά από τη Λεμεσό δρομολόγια το MSC Musica 

Κρουαζιέρες στην Ανατολική Μεσόγειο - Ξεκινά από τη Λεμεσό δρομολόγια το MSC Musica 

Η MSC Cruises υποδέχθηκε σήμερα 150 μέλη της κυπριακής ταξιδιωτικής βιομηχανίας στο κρουαζιερόπλοιο MSC Musica, στο λιμάνι της Λεμεσού, σε μια ειδική εορταστική εκδήλωση με την οποία κήρυξε την έναρξη των δρομολογίων του πλοίου για το καλοκαίρι του 2023 στην Ανατολική Μεσόγειο.

Το πλοίο θα πραγματοποιήσει 28 ταξίδια επτά διανυκτερεύσεων μεταξύ Απριλίου και Οκτωβρίου από την Λεμεσό για να επισκεφθεί τη Μύκονο, τον Πειραιά, ένα δεύτερο ελληνικό νησί, τη Σαντορίνη, το Κουσάντασι της Τουρκίας και τη Χάιφα του Ισραήλ, πριν επιστρέψει στο μεγαλύτερο λιμάνι της Κύπρου.

Ο Angelo Capurro, Εκτελεστικός Διευθυντής της MSC Cruises για τις Νέες Αναδυόμενες Αγορές, δήλωσε: «Πέρυσι είπαμε ότι για τη θερινή περίοδο του 2023 θα εισαγάγαμε ένα μεγαλύτερο σκάφος για να καλύψουμε την αύξηση της ζήτησης από τους Κύπριους ταξιδιώτες και το MSC Musica εκπληρώνει αυτόν τον στόχο. Είμαστε πολύ σίγουροι ότι θα έχουμε μια επιτυχημένη σεζόν και ότι θα καλωσορίσουμε πολλούς ταξιδιώτες που αγαπούν την κρουαζιέρα αλλά και πολλούς που θα την ανακαλύψουν για πρώτη φορά».

«Το δρομολόγιο των επτά διανυκτερεύσεων είναι πολύ ελκυστικό για την εγχώρια αγορά, που μπορεί να εξυπηρετηθεί από το τοπικό λιμάνι της Λεμεσού, και οι Κύπριοι επισκέπτες μας μπορούν να προσβλέπουν σε μια συναρπαστική και κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα, εκλεκτά εστιατόρια, ψυχαγωγία παγκόσμιας κλάσης, χαλαρωτικά μπαρ και lounge, ψώνια σε μπουτίκ, ένα χαλαρωτικό σπα και κλαμπ για παιδιά, από νήπια έως εφήβους», πρόσθεσε ο ίδιος και κατέληξε: «Υπάρχει, πολύ απλά, κάτι για να απολαύσουν όλοι».

Η Ανατολική Μεσόγειος θα παίξει σημαντικό ρόλο στο πρόγραμμα δρομολογίων της MSC Cruises για το καλοκαίρι του 2023, με αριθμό-ρεκόρ επτά κρουαζιερόπλοιων να αναπτύσσονται στην περιοχή, καθώς εκτός από το MSC Musica δρομολόγια θα πραγματοποιούν τα MSC Sinfonia, MSC Armonia, MSC Lirica, MSC Splendida, MSC Opera και MSC Divina στη διάρκεια της θερινής σεζόν.

Το MSC Musica, με 16 καταστρώματα, προσφέρει μια ξεχωριστή εμπειρία κρουαζιέρας με επίκεντρο την κομψότητα, την άνεση και τη φιλοξενία, σε 1.275 καμπίνες επισκεπτών. Το κεντρικό φουαγιέ του πλοίου έχει έναν καταρράκτη τριών επιπέδων και ένα διάφανο πιάνο που κρέμεται σε ένα κρυστάλλινο δάπεδο πάνω από μια πισίνα με λαμπερά νερά.

Υπάρχει μια επιλογή από οκτώ εσωτερικά και δύο εξωτερικά σαλόνια και μπαρ, τέσσερα εστιατόρια, τρεις πισίνες, ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης, εμπορικά καταστήματα, μια βιβλιοθήκη, μια αίθουσα παιχνιδιών, ενώ για τις οικογένειες υπάρχει ειδικός χώρος για παιδιά όλων των ηλικιών με ειδικά κλαμπ για νήπια αλλά και έφηβους. Στο Teatro La Scala προσφέρεται ζωντανή ψυχαγωγία, ενώ διατίθεται πλούσιο σπα για όσους επιθυμούν να χαλαρώσουν.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο - Έχασε τη ζωή του ο Πολύκαρπος Μιχαήλ από την Κοκκινοτριμιθιά

Πάσχα στο σπίτι του θα κάνει ο παππούς Χρύσανθος - Αφέθηκε ελεύθερος ο 82χρονος

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Μονή Αββακούμ: Επανέρχονται οι δικηγόροι των μοναχών - Τι ζητούν από τον Μητροπολίτη Ησαΐα

Νηστεία: Ποιες τροφές μπορούμε να φάμε την Μεγάλη Εβδομάδα - Προτάσεις γευμάτων



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top