ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λιλλήκας: «KEBE και ΟΕΒ κράχτες ακραίων τουρκικών απαιτήσεων-Για 30 αργύρια»

Λιλλήκας: «KEBE και ΟΕΒ κράχτες ακραίων τουρκικών απαιτήσεων-Για 30 αργύρια»

Κατά μέτωπο επίθεση Γιώργου Λιλλήκα κατά ΟΕΒ και ΚΕΒΕ. Ο πρόεδρος της Συμμαχίας Πολιτών κατηγορεί τα δυο οργανωμένα σύνολα για τη στάση που τηρούν στο κυπριακό, επιστρατεύοντας μάλιστα βαρείς χαρακτηρισμούς.

Κάνει λόγο για προσπάθειά τους να πείσουν τον κυπριακό ελληνισμό να δεχθεί ακρωτηριασμό των δικαιωμάτων του για 30 αργύρια, ενώ δεν μένει μέχρι εκεί. Σημειώνει ότι «έχουν μετατραπεί σε απροκάλυπτους κράχτες των πλέον ακραίων Τουρκικών απαιτήσεων».

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του κ. Λιλλήκα: «ΟΕΒ και ΚΕΒΕ καλούν τον Κυπριακό Ελληνισμό, για 30 αργύρια να δεχθεί ακρωτηριασμό των δικαιωμάτων και ελευθεριών του
Μετά το ΚΕΒΕ μπήκε και η ΟΕΒ στο χορό για εξαγορά της Εθνικής συνείδησης και εξαπάτηση του λαού. Με το παράδειγμα του Χόγκ Κόγκ, ο Πρόεδρος του ΟΕΒ προκλητικά και ανεπαίσχυντα μας καλεί να γίνουμε έδαφος και αποικία της Τουρκίας.

Προκειμένου κάποιοι επιχειρηματίες να κάνουν περισσότερα κέρδη, για 30, ενδεχόμενα χρυσά, αργύρια, ΚΕΒΕ και ΟΕΒ μας καλούν να δεχθούμε ακρωτηριασμό των ανθρώπινων δικαιωμάτων. Προκειμένου κάποιοι επιχειρηματίες να εξασφαλίσουν την εύνοια της Τουρκίας και να κάνουν περισσότερα κέρδη, μας καλούν να δεχθούμε λύση που θα μας αποστερεί τις δημοκρατικές ελευθερίες που απολαμβάνουν οι υπόλοιποι λαοί της Ευρώπης.

ΚΕΒΕ και ΟΕΒ έχουν μετατραπεί σε απροκάλυπτους κράχτες των πλέον ακραίων Τουρκικών απαιτήσεων. Ας κρατήσουν τουλάχιστον τα προσχήματα και ας μην μετατρέπονται σε πρεσβευτές των επιδιώξεων της Άγκυρας.

Μπορεί οι ηγεσίες των ΚΕΒΕ και ΟΕΒ να μην γνωρίζουν τι σημαίνει εθνική αξιοπρέπεια αλλά αυτός ο λαός διαθέτει εθνική αξιοπρέπεια και συνείδηση και δεν τα ξεπουλά για 30 ή για περισσότερα αργύρια».

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top