Ιερέας έκανε την εκκλησία στη Νάπολι… πέταλο, φωνάζοντας σύνθημα με τους πιστούς την ώρα της λειτουργίας - Βίντεο

Ιερέας έκανε την εκκλησία στη Νάπολι… πέταλο, φωνάζοντας σύνθημα με τους πιστούς την ώρα της λειτουργίας - Βίντεο

Σε κατάσταση μέθης και… παράκρουσης βρίσκονται οι Ναπολιτάνοι τις τελευταίες ώρες χάρη στην επιστροφή της Νάπολι στον θρόνο του ιταλικού ποδοσφαίρου.

Οι Παρτενοπέι σφράγισαν και μαθηματικά το Scudetto μετά το 1-1 επί της Ουντινέζε κι από το βράδυ της Πέμπτης (4/5) οι οπαδοί τους επιδίδονται σε ξέφρενους πανηγυρισμούς, με την «τρέλα» να φτάνει μέχρι και στις εκκλησίες.

Οι εικόνες που εκτυλίχθηκαν στον καθεδρικό Σαν Βιτάλε στην περιοχή Φουοριγκρότα, πολύ κοντά στο στάδιο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα», είναι χαρακτηριστικές του τι συμβαίνει στη Νάπολη τις τελευταίες ώρες.

Συγκεκριμένα, ο ιερέας πήρε το μικρόφωνο στη μέση της λειτουργίας κι άρχισε να φωνάζει το γνωστό σύνθημα των τιφόζι των Παρτενοπέι, «Sarò con te» (Θα είμαι μαζί σου). Αμέσως ακολούθησαν και οι δεκάδες πιστοί που είχαν προσέλθει στον ναό, δημιουργώντας ατμόσφαιρα από το… πέταλο.

«Θα είμαι μαζί σου,

κι εσύ δεν πρέπει να τα παρατήσεις,

έχουμε ένα όνειρο μέσα στην καρδιά,

η Νάπολι να ξαναγίνει πρωταθλήτρια», λέει χαρακτηριστικά το σύνθημα.

Πηγή: newsbeast.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Νέα επίθεση με βαλλιστικούς πυραύλους προς το Ισραήλ - Προηγήθηκε αεροπορική επιδρομή στο Ιράν - Σχόλια από Ρωσία και Κίνα

LIVE: Νέα επίθεση με βαλλιστικούς πυραύλους προς το Ισραήλ - Προηγήθηκε αεροπορική επιδρομή στο Ιράν - Σχόλια από Ρωσία και Κίνα

Εκρήξεις σημειώνονται στην Τεχεράνη τις πρωινές ώρες της Τρίτης μετά από εκατέρωθεν πλήγματα με το Ισραήλ το βράδυ της Δευτέρας. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.  

BEST OF TOTHEMAONLINE