ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δίπλαρος: Οι προτεραιότητες και το μεγάλο στοίχημα του ΔΗΣΥ - «Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο, γυρίσαμε σελίδα»

Δίπλαρος: Οι προτεραιότητες και το μεγάλο στοίχημα του ΔΗΣΥ - «Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο, γυρίσαμε σελίδα»

Για τις προτεραιότητες, τους στόχους καθώς και το μεγάλο στοίχημα του Δημοκρατικού Συναγερμού μίλησε σήμερα Δευτέρα (8/5) ο Ευθύμιος Δίπλαρος, ο οποίος ανακηρύχθηκε νέος Αναπληρωτής Πρόεδρος του κόμματος στις εσωκομματικές εκλογές του Σαββάτου (6/5).

Μιλώντας στην εκπομπή «Πρώτη Ενημέρωση», ο κ. Δίπλαρος αναφέρθηκε στις τρεις βασικές προτεραιότητες του ΔΗΣΥ, οι οποίες είναι η πλήρης ανασυγκρότηση της παράταξης σε όλους τους τομείς, η επούλωση των πληγών καθώς και η νικηφόρα πορεία του κόμματος στις δημοτικές εκλογές και ευρωεκλογές.

Αναφορικά με το μεγάλο στοίχημα του ΔΗΣΥ, ο κ. Δίπλαρος ανέφερε ότι είναι να παραμείνει το κόμμα ως πρωταγωνιστής πολιτική δύναμη καθώς και η ανασυγκρότηση της παράταξης.

«Ο ΔΗΣΥ είναι σε πολύ καλό δρόμο, έχει γυρίσει σελίδα, λέχθηκαν όσα έπρεπε να ειπωθούν στο συνέδριο. Το Σάββατο έχει εκλεγεί νέα ηγεσία, τους οποίους συγχαίρω και προσωπικά, χθες ανακηρυχθήκαν και τα 25 μέλη του πολιτικού γραφείου όλοι μαζί σε λίγη ώρα σηκώνουμε μανίκια, ξεκινάμε αυτή την μεγάλη προσπάθεια για ανασυγκρότηση της παράταξης. Επαναλαμβάνω ότι, όπως είπε και η Πρόεδρος μας, κανένας δεν περισσεύει σε αυτή την παράταξη», επεσήμανε.

Παράλληλα, ο κ. Δίπλαρος ανέφερε ότι ο ΔΗΣΥ θα πολιτευθεί και θα είναι πιο κοντά, μέσα από συγκεκριμένες ενέργειες και πράξεις, τόσο στην βάση του ΔΗΣΥ όσο και στην κοινωνία των πολιτών.

«Αυτό που όλοι οι υποψήφιοι έχουν αντιληφθεί είναι ένα δικαιολογημένο παράπονο που έχουν οι φίλοι και τα μέλη του ΔΗΣΥ, ότι τους θυμόμαστε μόνο όταν είναι εκλογές. Άρα η περισσότερη επαφή μας με αυτούς, είναι το μεγαλύτερο μας στοίχημα, αυτό που πρέπει να διορθώσουμε. Οι δίαυλοι επικοινωνίας της βάσης με την ηγεσία θα πρέπει να είναι ανοικτοί καθημερινά και αυτό θα επιδιώξω με την Προέδρο και την υπόλοιπη ηγεσία. Επιπλέον θα είμαστε πολύ πιο κοντά στα θέλω της κοινωνία των πολιτών. Θα αφουγκραζόμαστε τις ανησυχίες και μέσα από την στάση μας ως υπεύθυνη αντιπολίτευση θα προσπαθούμε να διεκδικούμε για το καλό της κοινωνίας», πρόσθεσε.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του κ. Δίπλαρου:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Την Παρασκευή η διαδικασία αίτησης των μοναχών για ακύρωση δέσμευσης περιουσιακών στοιχείων

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό

Στον αέρα η ανάπτυξη λιμανιού-μαρίνας Λάρνακας - «Το έργο θα γίνει» διαμηνύει ο Βαφεάδης



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top