LIKE ONLINE

ΗΠΑ: Έκλεψαν το αμάξι διανομέα αλλά εκείνη συνέχισε το καθήκον της - Βίντεο

ΗΠΑ: Έκλεψαν το αμάξι διανομέα αλλά εκείνη συνέχισε το καθήκον της - Βίντεο

Ένα πρόσφατο βίντεο μιας οδηγού της Instacart έχει γίνει viral αφού κάμερα την συνέλαβε να παραδίδει μια παραγγελία παντοπωλείου παρά το γεγονός ότι του έκλεψαν το αυτοκίνητο μόλις λίγα λεπτά πριν.

Το περιστατικό συνέβη στην Ουάσινγκτον, των ΗΠΑ, όταν η ο οδηγός έκανε παράδοση στο σπίτι ενός πελάτη. Καθώς ξεφόρτωνε τα ψώνια από το αυτοκίνητό της, ένας άνδρας πήδηξε στη θέση του οδηγού και έφυγε, αφήνοντας την γυναίκα χωρίς όχημα.

Δείτε βίντεο: 

 

Αντί να τα παρατήσει και να σταματήσει, η διανομέας αποφάσισε να συνεχίσει την παράδοση. Ο πελάτης, εξεπλάγη όταν είδε την γυναίκα να φτάνει με ποδήλατο και ρώτησε για το αυτοκίνητο που του έλειπε. Η διανομέας εξήγησε ήρεμα τι είχε συμβεί και συνέχισε να παραδίδει τα ψώνια στον πελάτη, ο οποίος εξέφρασε ευγνωμοσύνη και θαυμασμό για την αφοσίωσή του στη δουλειά.

Το βίντεο έγινε γρήγορα viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με πολλούς ανθρώπους να επαινούν την γυναίκα για την αφοσίωση και την εργασιακή του ηθική. Κάποιοι μάλιστα ξεκίνησαν μια καμπάνια GoFundMe για να συγκεντρώσουν χρήματα για να μπορέσει να αγοράσει ένα νέο αυτοκίνητο.

Σε δήλωσή του, εκπρόσωπος της Instacart ανέφερε: «Είμαστε απίστευτα υπερήφανοι για την αφοσίωση και την επιμονή της κοινότητας των αγοραστών μας και οι ενέργειες της υπαλλήλου μας αποδεικνύουν το πόσο αφοσιωμένοι στην δουλειά τους είναι οι υπάλληλοι μας».

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top