Δίχρονο αγοράκι ανασύρθηκε αναίσθητο από πισίνα - Σε σοβαρή κατάσταση στο Μακάρειο

Δίχρονο αγοράκι ανασύρθηκε αναίσθητο από πισίνα - Σε σοβαρή κατάσταση στο Μακάρειο

Αγοράκι δύο ετών νοσηλεύεται σε πολύ σοβαρή κατάσταση στο Μακάρειο Νοσοκομείο στη Λευκωσία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 5 το απόγευμα του Σαββάτου 13 Μαΐου, το αγοράκι ανασύρθηκε από τους γονείς του, χωρίς να έχει τις αισθήσεις του, από την πισίνα της κατοικίας τους στο Παραλίμνι.

Πριν από την άφιξη ασθενοφόρου, μαθητής ηλικίας 17 ετών από το Παραλίμνι που βρισκόταν στη σκηνή, έδωσε τις πρώτες βοήθειες στο αγοράκι, το οποίο και κατάφερε να επανακτήσει τις αισθήσεις του.

Το αγοράκι μεταφέρθηκε αρχικά στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου και ακολούθως στο Μακάρειο Νοσοκομείο στη Λευκωσία όπου και νοσηλεύεται.

Η κατάσταση του δίχρονου αγοριού κρίνεται από τους θεράποντες ιατρούς ως πολύ σοβαρή.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έντονες παρασκηνιακές διεργασίες στην ΕΔΕΚ - Καταθέτει υποψηφιότητα ο Κωστής Ευσταθίου-Σκέψεις από Σοφοκλέους και Μυριάνθους - Στηρίζει Μορφάκη ο Μαυρονικόλας

Έντονες παρασκηνιακές διεργασίες στην ΕΔΕΚ - Καταθέτει υποψηφιότητα ο Κωστής Ευσταθίου-Σκέψεις από Σοφοκλέους και Μυριάνθους - Στηρίζει Μορφάκη ο Μαυρονικόλας

Συναντήσεις μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, κατάθεση υποψηφιότητας από τον διαγραφέντα Κωστή Ευσταθίου, συναινετικές διαδικασίες οι οποίες για κάποια στελέχη και πρώην μέλη της ΕΔΕΚ, θα μπορούσαν να ενώσουν το κόμμα, όλα αυτά, συνθέτουν το σημερινό σκηνικό, ημέρα κατά την οποία, ο Κωστής Ευσταθίου, θα προχωρήσει στην απόφασή του, να καταθέσει ενώπιον του Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής, την υποψηφιότητά του, για την προεδρία του κόμματος. Μέχρι στιγμής, υποψήφιοι για την προεδρία της ΕΔΕΚ, είναι οι, Μορφάκης Σολομωνίδης και Μάριος Χαννίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE