ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Α. Δημητρίου: Καταγγέλλει στοχοποίηση της φερόμενης συνεργάτιδας του Χατζηγιάννη - «Δεν μπορεί να πάρει τα μωρά σχολείο, έχει χάσει 4 φορές τη δουλειά της»

Α. Δημητρίου: Καταγγέλλει στοχοποίηση της φερόμενης συνεργάτιδας του Χατζηγιάννη - «Δεν μπορεί να πάρει τα μωρά σχολείο, έχει χάσει 4 φορές τη δουλειά της»

Διαπόμπευση και στοχοποίηση της πελάτισσάς του σε σχέση με το περιστατικό του Υφυπουργείου Πολιτισμού, καταγγέλλει ο έγκριτος νομικός, Αντώνης Δημητρίου.

Ο κ. Δημητρίου μίλησε στον ANT1 Ελλάδος και το «Πρωινό», σημειώνοντας πως η εν λόγω γυναίκα κατέχει πιστοποιητικό λευκού ποινικού μητρώου από τον Αρχηγό Αστυνομίας.

Όπως ανέφερε αρχικά ο κ. Δημητρίου: «Εμείς οι δικηγόροι στην Κύπρο είμαστε λίγο πιο αυστηροί στον τρόπο λειτουργίας και στο πώς μιλούμε. Ναι έχει καταδικαστεί η πελάτισσά μου αλλά κάτι πρέπει να γίνει ξεκάθαρο. Σύμφωνα με πιστοποιητικό από τον Αρχηγό Αστυνομίας έχει λευκό ποινικό μητρώο. Η εντολέας μου έχει καταδικαστεί πρωτόδικα. Απαγορεύεται ο αποκλεισμός οποιουδήποτε προσώπου από οποιαδήποτε εργασία ή απασχόληση με οποιονδήποτε τρόπο. Μια κοπέλα με δύο μωράκια 11 και 12 χρόνων δεν μπορεί να πάρει τα μωρά σχολείο. Έχει διαπομπευθεί».

Στη συνέχεια πρόσθεσε πως: «Δεν έχετε κάνει αναφορά σε ονόματα εσείς. Δυστυχώς έχουν φωτογραφηθεί και κυκλοφορούν ακόμη και φωτογραφίες των παιδιών της. Αυτή η κοπέλα έχει τη δουλειά της, πήγε για 2-3 μέρες εκεί εθελοντικά. Δυστυχώς δεν έχει προστατευθεί. Είναι φίλη για πολλά χρόνια με τον κ. Χατζηγιάννη, δεν νομίζω να είναι μεμπτό αυτό. Δεν υπήρχε έμμισθη σχέση αλλά ακόμη και να υπήρχε δεν απαγορεύεται. Πήγε να βοηθήσει μια κατάσταση εκεί υπήρχε ένας μικρός πανικός, ένα Υφυπουργείο υποστελεχομένο. Η βοήθειά της ήταν φιλική. Μεγαλώνει μόνη της δύο παιδάκια».

Αναφορικά με την πελάτισσά του, ο κ Δημητρίου καταγγέλλει ότι μια γυναίκα την «κυνηγά» για το συμβάν που έγινε πριν 13 χρόνια. «Πέραν το ότι αποτελεί ποινικό αδίκημα, πέραν της χρηματικής ποινής προνοείται και ποινή φυλάκισης. Η συγκεκριμένη κυρία από το συμβάν πριν από 13 χρόνια κυνηγά την πελάτισσά μου, σε όποιαν εργασία πάει. Την βρίζει στη δουλειά της. Έχει χάσει 4 φορές τη δουλειά της για ένα συμβάν που έγινε πριν 13 χρόνια», κατέληξε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Την Παρασκευή η διαδικασία αίτησης των μοναχών για ακύρωση δέσμευσης περιουσιακών στοιχείων

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό

Στον αέρα η ανάπτυξη λιμανιού-μαρίνας Λάρνακας - «Το έργο θα γίνει» διαμηνύει ο Βαφεάδης



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Νέα πυρκαγιά ξέσπασε το βράδυ της Τετάρτης (24/4) στην επαρχία Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top