«Εμπόλεμη ζώνη» θυμίζει το κομμωτήριο που έπιασε φωτιά στη Λευκωσία - Δείτε φωτογραφίες από το σημείο

«Εμπόλεμη ζώνη» θυμίζει το κομμωτήριο που έπιασε φωτιά στη Λευκωσία - Δείτε φωτογραφίες από το σημείο

Φωτιά σε κομμωτήριο στα Λατσιά της επαρχίας Λευκωσίας ξέσπασε γύρω στη μια και πενήντα τα ξημερώματα της Παρασκευής 19/5.

Καταστράφηκε εντελώς ο εσωτερικός χώρος του υποστατικού ενώ προκλήθηκαν ζημιές σε δύο οχήματα που ήταν σταθμευμένα πλησίον.

Η σκηνή αποκλείστηκε με μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής να πραγματοποιούν νέες έρευνες με το πρώτο φως της μέρας.

Ανυπολόγιστο το κόστος των ζημιών λόγω της αξίας των μηχανημάτων εντός του καταστήματος.

Δείτε φωτογραφίες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Κοινός στόχος με ΓΓ ΟΗΕ η ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό πριν το τέλος του έτους

ΠτΔ: Κοινός στόχος με ΓΓ ΟΗΕ η ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό πριν το τέλος του έτους

Ο κοινός στόχος για ουσιαστική πρόοδο στο Κυπριακό πριν από τη λήξη της θητείας του ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, επιβεβαιώθηκε κατά τη συνάντηση που είχε την Τετάρτη στις Βρυξέλλες με τον κ. Γκουτέρες, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης αμέσως μετά τη συνάντηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE