ΕΛΛΑΔΑ

Χίος: Ιερόσυλος άρπαξε τάματα, σταυρούς και τιμαλφή από εκκλησία

Χίος: Ιερόσυλος άρπαξε τάματα, σταυρούς και τιμαλφή από εκκλησία

Η αξιοποίηση των στοιχείων που είχαν συλλέξει οι ειδικοί του γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών, οδήγησε στην εξιχνίαση της διάρρηξης που είχε γίνει πριν από δυο μήνες σε μια εκκλησία στη Χίο και ταυτοποιήθηκε ο ιερόσυλος που είχε εισβάλει στον ναό παραβιάζοντας ένα παράθυρο.

Ο δράστης είχε αρπάξει τότε αφιερώματα πιστών και θρησκευτικά αντικείμενα, μεταξύ των οποίων τρεις σταυρούς και τιμαλφή, συνολικής αξίας 800 ευρώ. Σε βάρος του σχηματίστηκε από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας δικογραφία για διακεκριμένη κλοπή, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χίου.

Αλλοδαπός ξάφρισε εργαλεία φωτογράφου

Χάρη στην άμεση κινητοποίηση αστυνομικών της Ο.Π.Κ.Ε., συνελήφθη πολύ γρήγορα ένας αλλοδαπός ο οποίος είχε αρπάξει από το δίκυκλο ενός Έλληνα που ήταν σταθμευμένο στο Βαθύ της Σάμου την τσάντα του που περιείχε μια φωτογραφική μηχανή, ένα μικρόφωνο και διάφορα αντικείμενα, συνολικής αξίας 1.000 ευρώ.

Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκαν όλα τα κλοπιμαία, ενώ ο αλλοδαπός παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σάμου με την κατηγορία της κλοπής.

Πηγή: protothema.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Δίκη στο Μάτι: Συγκλονίζει ο Άρης Χερουβείμ που έχασε μάνα, αδερφή και δίδυμες ανιψιές στη φωτιά

Μονή Αββακούμ: Σε προχωρημένο στάδιο οι εξετάσεις της Αστυνομίας

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες



Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Ενώπιον μιας πρωτοφανούς σύγκρουσης θεσμών βρίσκεται η κυπριακή κοινωνία η οποία παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον για το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της δικαστικής διαμάχης μεταξύ του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη και του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη. Ενδιαφέρον Συνταγματικό, Πολιτειακό και Πολιτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top