Έτρεχε η Πυροσβεστική: Από απεγκλωβισμό προσώπων σε τροχαίο μέχρι και πυρκαγιά σε εργαστήριο

Έτρεχε η Πυροσβεστική: Από απεγκλωβισμό προσώπων σε τροχαίο μέχρι και πυρκαγιά σε εργαστήριο

Μέσα σε 24 ώρες κλήθηκε να ανταποκριθεί σε 47 περιστατικά η Πυροσβεστική Υπηρεσία, εκ των οποίων τα 24 ήταν πυρκαγιές και τα 23 Ειδικές Εξυπηρετήσεις.

Γύρω στις 14:30 του Σαββάτου , η Π.Υ δέχθηκε κλήση για πυρκαγιά σε εργαστήριο παρασκευής αλουμινίων στην βιομηχανική περιοχή Αγίου Αθανασίου στη Λεμεσό όπου ανταποκρίθηκε με δυο πυροσβεστικά οχήματα.

Το εργαστήριο ήταν κλειστό χωρίς προσωπικό την ώρα εκδήλωσης της πυρκαγιάς. Προκλήθηκαν ζημιές σε εξοπλισμό και μηχανήματα. Μετά από διερεύνησε φαίνεται ότι η φωτιά ξεκίνησε από ηλεκτρικό πρόβλημα/ βραχυκύκλωμα, συγκεκριμένα από ηλεκτρικό πίνακα διανομής. 

Γύρω στις 23:21η Π.Υ ανταποκρίθηκε σε κλήση για τροχαίο ατύχημα παρά την έξοδο Επισκοπής-Καντού με κατεύθυνση την Λευκωσία μετά απο σύγκρουση δύο οχημάτων. Δύο άτομα αποπαγιδεύτηκαν με την χρήση διασωστικής εξάρτυσης και παραδόθηκαν στο ασθενοφόρο. 

Τα ξημερώματα στις 02:29 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε όχημα το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο στο πεζοδρόμιο στην οδό Αντρέα Κάλβου Λεμεσό. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν ζημιές στο μπροστινό μέρος του οχήματος και σε παρακείμενο πλαστικό σκυβαλοδοχείο 1100 λίτρων.

Η έρευνες ξεκίνησαν το πρωί ενώ άμεση ήταν η ανταπόκριση με ένα πυροσβεστικό όχημα. 


Στη Λάρνακα στις 22:49 ξέσπασε πυρκαγιά σε δύο εγκαταλειμμένα κτίρια σε κοντινή απόσταση μεταξύ τους στην οδό Δήμητρας. Από την πυρκαγιά επηρεάστηκαν τέσσερα φοινικόδεντρα τα οποία εφάπτονταν του ενός κτιρίου .Και τα δυο κτίρια υπέστησαν εκτεταμένες ζημιές. Τα αίτια διερευνόνται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ο κ. Ερντογάν δεν είπε κάτι καινούργιο...» - Η απάντησή του για τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στην Κύπρο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ο κ. Ερντογάν δεν είπε κάτι καινούργιο...» - Η απάντησή του για τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στην Κύπρο

Η συντριπτική πλειοψηφία στηρίζει τις πολιτικές που ακολουθεί η Κυβέρνηση, ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, στο περιθώριο εκδήλωσης στην Κυπερούντα, ενώ σε άλλο σημείο των δηλώσεων του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επεσήμανε τον σημαντικό ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Κυπριακή Δημοκρατία, έτσι ώστε να φέρει κοντά τους γείτονες της εκεί όπου υπάρχουν διάφορες μεταξύ τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE