ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Έτρεχε η Πυροσβεστική: Από απεγκλωβισμό προσώπων σε τροχαίο μέχρι και πυρκαγιά σε εργαστήριο

Έτρεχε η Πυροσβεστική: Από απεγκλωβισμό προσώπων σε τροχαίο μέχρι και πυρκαγιά σε εργαστήριο

Μέσα σε 24 ώρες κλήθηκε να ανταποκριθεί σε 47 περιστατικά η Πυροσβεστική Υπηρεσία, εκ των οποίων τα 24 ήταν πυρκαγιές και τα 23 Ειδικές Εξυπηρετήσεις.

Γύρω στις 14:30 του Σαββάτου , η Π.Υ δέχθηκε κλήση για πυρκαγιά σε εργαστήριο παρασκευής αλουμινίων στην βιομηχανική περιοχή Αγίου Αθανασίου στη Λεμεσό όπου ανταποκρίθηκε με δυο πυροσβεστικά οχήματα.

Το εργαστήριο ήταν κλειστό χωρίς προσωπικό την ώρα εκδήλωσης της πυρκαγιάς. Προκλήθηκαν ζημιές σε εξοπλισμό και μηχανήματα. Μετά από διερεύνησε φαίνεται ότι η φωτιά ξεκίνησε από ηλεκτρικό πρόβλημα/ βραχυκύκλωμα, συγκεκριμένα από ηλεκτρικό πίνακα διανομής. 

Γύρω στις 23:21η Π.Υ ανταποκρίθηκε σε κλήση για τροχαίο ατύχημα παρά την έξοδο Επισκοπής-Καντού με κατεύθυνση την Λευκωσία μετά απο σύγκρουση δύο οχημάτων. Δύο άτομα αποπαγιδεύτηκαν με την χρήση διασωστικής εξάρτυσης και παραδόθηκαν στο ασθενοφόρο. 

Τα ξημερώματα στις 02:29 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε όχημα το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο στο πεζοδρόμιο στην οδό Αντρέα Κάλβου Λεμεσό. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν ζημιές στο μπροστινό μέρος του οχήματος και σε παρακείμενο πλαστικό σκυβαλοδοχείο 1100 λίτρων.

Η έρευνες ξεκίνησαν το πρωί ενώ άμεση ήταν η ανταπόκριση με ένα πυροσβεστικό όχημα. 


Στη Λάρνακα στις 22:49 ξέσπασε πυρκαγιά σε δύο εγκαταλειμμένα κτίρια σε κοντινή απόσταση μεταξύ τους στην οδό Δήμητρας. Από την πυρκαγιά επηρεάστηκαν τέσσερα φοινικόδεντρα τα οποία εφάπτονταν του ενός κτιρίου .Και τα δυο κτίρια υπέστησαν εκτεταμένες ζημιές. Τα αίτια διερευνόνται.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Η Ειδική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ θα ενημερώσει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της, δήλωσε ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Φαρχάν Χακ, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top