ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Σχέδιο δράσης από Αστυνομία για τη διεξαγωγή του ντέρμπι Απόλλωνα - ΑΠΟΕΛ

Σχέδιο δράσης από Αστυνομία για τη διεξαγωγή του ντέρμπι Απόλλωνα - ΑΠΟΕΛ

Σχέδιο δράσης με στόχο την ομαλή διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού ντέρμπι μεταξύ του Απόλλωνα και του ΑΠΟΕΛ που θα διεξαχθεί το απόγευμα στο στάδιο «Άλφα – Μέγα» στο Κολόσσι Λεμεσού έχει καταρτήσει η Αστυνομία. Ο αγώνας έχει κριθεί ως υψηλού κινδύνου και η αστυνομία θα λάβει αυξημένα μέτρα ασφαλείας. Επιστρατεύεται ο «Αίαντας» και δύο drone.

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της ΑΔΕ Λεμεσού, Μαρίνος Βασιλείου, έχουν ληφθεί όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα Αστυνόμευσης με σκοπό την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα, την απρόσκοπτη μετάβαση και αποχώρηση των φιλάθλων καθώς και τη διαφύλαξη των περιουσιών. Λόγω της σημασίας του αγώνα και της μαζικής προσέλευσης φιλάθλων, ο αγώνας έχει κριθεί υψηλού κινδύνου, είπε.

«Θα βρίσκονται επί ποδός πέραν των 230 μελών από διάφορες επαρχίες, τμήματα και μονάδες. Θα συγκροτηθούν 3 διμοιρίες από την ΜΜΑΔ, μία από Λεμεσό, μία από Λευκωσία και μία από Πάφο, ενώ θα βρίσκεται στη Λεμεσό και το αντιοχλαγωγικό όχημα «Αίαντας» ανέφερε.

Όπως είπε, η Αστυνομία Λεμεσού θα ενισχυθεί από μέλη της Λιμενικής, της Αστυνομικής Ακαδημίας, της Ασφάλειας Αεροδρομίων και το Τμήμα Τεχνολογικής Ανάπτυξης με δύο drone.

«Μέλη της ομάδας «Ζ» και του Τμήματος Τροχαίας Αρχηγείου θα ελέγχουν δρόμους, παρακαμπτήριους, αερογέφυρες και παραπλήσιους δρόμους. Στην αστυνομική διεύθυνση της πόλης θα λειτουργήσει Κέντρο Χειρισμού Κρίσεων, το οποίο θα στελεχώνεται από τον Αστυνομικό διευθυντή και άλλους αξιωματικούς. Στο γήπεδο θα βρίσκεται ως υπεύθυνος Αστυνόμευσης του αγώνα ο Βοηθός Αστυνομικός Διευθυντής Επιχειρήσεων, βοηθούμενος και από άλλους αξιωματικούς» ανέφερε.

Ο κ. Βασιλείου είπε ακόμη θα υπάρχουν 120 επιτηρητές οι οποίοι θα εκτελούν καθήκοντα της αρμοδιότητάς τους. Οι είσοδοι θα ανοίξουν για το κοινό στις 17.15.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top