ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάνω από 30 βαθμούς αύριο η θερμοκρασία όμως...με βροχές - Δείτε αναλυτικά το καιρικό μενού το Σαββατοκύριακο

Πάνω από 30 βαθμούς αύριο η θερμοκρασία όμως...με βροχές - Δείτε αναλυτικά το καιρικό μενού το Σαββατοκύριακο

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, ενώ από αύριο αναμένεται ασθενής χαμηλή πίεση. Στην ατμόσφαιρα θα αιωρείται σκόνη, οι συγκεντρώσεις της οποίας το Σαββατοκύριακο ενδέχεται κατά διαστήματα να είναι αυξημένες.

Απόψε, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις. Τοπικά, κατά τις αυγινές κυρίως ώρες, ενδέχεται να σχηματιστεί αραιή ομίχλη ή και χαμηλή νέφωση, κυρίως στο εσωτερικό και τα ανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, για να καταστούν αργότερα κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, της ίδιας έντασης. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 14 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 17 στα παράλια και στους 12 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες, κυρίως μέσες και ψηλές νεφώσεις, οι οποίες ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, χωρίς να αποκλείεται και μεμονωμένη καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά, το εσωτερικό και τα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, αρχικά ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, αλλά αργότερα στα προσήνεμα μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και αργά το απόγευμα τοπικά στα προσήνεμα μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 31 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 28 στα παράλια και στους 24 στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ, θα εξακολουθήσουν να παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις, οι οποίες αργότερα ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες, κυρίως ελαφρές, βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοανατολικοί και τοπικά μεταβλητοί, ασθενείς και παροδικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη.

Την Κυριακή, ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος, από μέσες και ψηλές νεφώσεις, οι οποίες αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, ενώ στα ορεινά, στα βόρεια και σε κάποιες περιοχές του εσωτερικού δεν αποκλείεται να εκδηλωθεί και μεμονωμένη καταιγίδα. Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, να παραμείνει κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Τη Δευτέρα, θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά, τα βόρεια και σε κάποιες περιοχές του εσωτερικού. Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, να παραμείνει κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Τρίτη, θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις οι οποίες αναμένεται να δώσουν τοπικές βροχές ή και καταιγίδα. Η θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει μικρή πτώση.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

Διαφωνεί με πρόνοιες πρότασης νόμου για Συμβούλους κρατικών αξιωματούχων η Ελεγκτική – «Γραμματείς και μη επιστημονικό προσωπικό, δεν είναι Σύμβουλοι…»

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μετέφερε τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top