LIFESTYLE

Να κλαίνε με τα χάλια τους! Γιατί έγινε περίγελος στα sites η γνωστή Κύπρια τραγουδίστρια; (ΦΩΤΟ)

Να κλαίνε με τα χάλια τους! Γιατί έγινε περίγελος στα sites η γνωστή Κύπρια τραγουδίστρια; (ΦΩΤΟ)

Προτού σας αποκαλύψουμε το όνομα της πολύ αγαπητής στο κοινό, Κύπριας τραγουδίστριας, να σας υπενθυμίσουμε μόνο πως στη μέχρι τώρα καριέρα της, πέρα από τους πλατινένιους και χρυσούς δίσκους, έχει πάρει και βραβεία για τις ενδυματολογικές της επιλογές.

Είναι η απόλυτη, είναι η φωνάρα που όλοι ερωτευτήκαμε και κλάψαμε με τα τραγούδια της, είναι και αυτό που αποκαλούμε… style icon.

Φαίνεται μάλλον πως η διαχρονική επιτυχία της, ενοχλεί κάποιους και για να καταλάβετε τι ακριβώς εννοούμε, διαβάστε αυτούσιο, ένα αθηναϊκό δημοσίευμα:

Στη Μύκονο βρέθηκε η Άννα Βίσση για τις ανάγκες συναυλίας της, και δεν θα μπορούσε να μην πάει και μια βόλτα στα beach bar του νησιού.

Μαζί με την αδερφή της Νίκη, η δημοφιλής τραγουδίστρια απαθανατίστηκε από τον φακό του govastileto.gr, με ένα στιλ που δεν το περιμέναμε.

Με χειμωνιάτικης διάθεσης μποτάκια, animal print φουλάρι, και στρατιωτική βερμούδα, βρέθηκε για φαγητό και χαλάρωση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top