ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Πίστευε ότι τον παρακολουθούσαν ο Κρίς και το είπε στη σύζυγο του - «Κλειδί» η κατάθεση της, ερωτηματικά για το πού ήταν το θύμα πριν την εκτέλεση

Πίστευε ότι τον παρακολουθούσαν ο Κρίς και το είπε στη σύζυγο του - «Κλειδί» η κατάθεση της, ερωτηματικά για το πού ήταν το θύμα πριν την εκτέλεση

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες σχετικά με την δολοφονία του 39χρονου Χρίστου Χαριλάου (αλλιώς Κρις), ο οποίος βρέθηκε νεκρός μετά από πυροβολισμούς έξω από την οικία του στην Παρεκκλησιά, το βράδυ του Σαββάτου 10 Ιουνίου. Το μεγάλο ερωτηματικό που προκύπτει, είναι η μια ώρα που έκανε ο 39χρονος να επιστρέψει στην οικία του, καθώς μετέβη για να φέρει φαγητό στα παιδιά του, από ταχυφαγείο σε κοντινή περιοχή, δημιουργώντας την απορία για το που πήγε στο διάστημα που απουσίαζε από την οικία του.

Οι Αρχές «ξεσκονίζουν» ένα βίντεο που έχουν στα χέρια τους, με την στιγμή που ο 39χρονος πέφτει νεκρός, από τους τρεις πυροβολισμούς που δέχθηκε, ενώ τα ανοιχτά μέτωπα που είχε το θύμα σε διάφορες υποθέσεις, καθιστούν το έργο της Αστυνομίας δυσκολότερο για τον εντοπισμό των δραστών. Μια άλλη δυσκολία που υπάρχει για εντοπισμό των δραστών, είναι η απόμερη περιοχή που βρίσκεται η οικία του θύματος στην Παρεκκλησιά.

Να σημειωθεί πως ο 39χρονος είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης τον περασμένο Μάϊο για υπόθεση ναρκωτικών του 2019, ενώ ήταν γνωστός στις Αρχές καθώς απασχόλησε στο παρελθόν την Αστυνομία για αρκετά θέματα. Ωστόσο όμως, φαίνεται ότι οι δράστες ήξεραν καλά το θύμα και τις κινήσεις του, ενώ «κλειδί» στην υπόθεση αναμένεται να είναι η γραπτή κατάθεση της συζύγου του 39χρονου. Σε προφορική της κατάθεση, ανέφερε πως ο Κρις της εκμυστηρεύτηκε πως πίστευε ότι τον παρακολουθούσαν.

Σύμφωνα με την νεκροτομή που διενεργήθηκε στη σορό του 39χρονου από τους ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξο Ορθοδόξου στο νοσοκομείο Λεμεσού, κατέδειξε ότι ο θάνατός του επήλθε από εσωτερική αιμορραγία συνεπεία ρήξεως δεξιού πνεύμονα προκληθείσα από πυροβόλο όπλο. Διαπιστώθηκε επίσης ότι το θύμα δέχτηκε τρεις πυροβολισμούς, εκ των οποίων ο ένας τον έπληξε στον πνεύμονα και ήταν διαμπερές. Από τη σορό του θύματος λήφθηκαν δείγματα για επιστημονικές εξετάσεις.

Υπενθυμίζεται ότι σε συναγερμό τέθηκαν οι Αρχές, λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, μετά από πληροφορία για πυροβολισμούς στην περιοχή της Παρεκκλησιάς. Με την άφιξη της Αστυνομίας στην περιοχή, διαπιστώθηκε ότι υπήρχε τραυματισμένο πρόσωπο. Στο μέρος αφίχθηκε ασθενοφόρο του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού, ενώ διαπιστώθηκε ότι ο 39χρονος δεν είχε ζωτικές ενδείξεις και αμέσως η σκηνή αποκλείστηκε για εξετάσεις. Το θύμα είχε φύγει από το σπίτι του για να αγοράσει φαγητό για την οικογένεια του και επιστρέφοντας, δέχθηκε τα δολοφονικά πυρά, όταν αποβιβάστηκε από το αυτοκίνητό του για να εισέλθει στην οικία του. Την εκτέλεση αντιλήφθηκε η γυναίκα του θύματος, η οποία βρισκόταν στο σπίτι με τα δύο ανήλικα παιδιά τους.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top