Ανήλικοι μπήκαν «κύριοι» σε έπαυλη και έκαναν βουτιές στην πισίνα – Επιτέθηκαν σε επιχειρηματία και έκλεψαν το κινητό της συζύγου του

Ανήλικοι μπήκαν «κύριοι» σε έπαυλη και έκαναν βουτιές στην πισίνα – Επιτέθηκαν σε επιχειρηματία και έκλεψαν το κινητό της συζύγου του

Ένα αποτροπιαστικό περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής (11/6) σε έπαυλη στην Πάφο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, λήφθηκαν πληροφορίες ότι δυο υπάλληλοι εταιρείας που πήγαν να καθαρίσουν τουριστική έπαυλη που ανήκει στην εταιρεία, εντόπισαν στον χώρο της πισίνας περίπου 10 ανήλικους.

Στο σημείο πήγε στο σημείο ο διευθυντής της εταιρείας και η σύζυγος του, με αποτέλεσμα να δέχτηκαν επίθεση από τους τέσσερις αν/ήλιους, επειδή τους είπαν να φύγουν.

Από το περιστατικό ο επιχειρηματίας τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο. Διαπιστώθηκε ότι υπέστη εκδορές και μώλωπες στο κεφάλι, στο πρόσωπο και στο πόδι.

Σημειώνεται επίσης ότι στο περιστατικό κλάπηκε το κινητό της συζύγου του επιχειρηματία, το οποίο εντοπίστηκε μετά από έρευνα σε απόσταση περίπου 40 μέτρα μακριά από το σημείο του περιστατικού.

Στο πλαίσιο αναζήτησης μαρτυρίας, εντοπίστηκαν 3 πρόσωπα, τα οποία ανακρίνονται από την Αστυνομία.

Η Αστυνομία συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ: Αναλαμβάνουμε την Προεδρία ΕΕ σε μια στιγμή βαθιάς αλλαγής

VIDEO - ΠτΔ: Αναλαμβάνουμε την Προεδρία ΕΕ σε μια στιγμή βαθιάς αλλαγής

Η Κυπριακή Δημοκρατία αναλαμβάνει την Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε μια στιγμή βαθιάς αλλαγής, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης σε βιντεοσκοπημένο μήνυμά του στην επίσημη ιστοσελίδα της Κυπριακής Προεδρίας της ΕΕ καθώς η χώρα ανέλαβε την 1η Ιανουαρίου 2026 την Προεδρία της ΕΕ για έξι μήνες.

BEST OF TOTHEMAONLINE