LIFESTYLE

Φάνης Μουρατίδης για Maestro: «Είπα κατευθείαν "ναι" στον Χριστόφορο Παπακαλιάτη»

Φάνης Μουρατίδης για Maestro: «Είπα κατευθείαν "ναι" στον Χριστόφορο Παπακαλιάτη»

Ο Φάνης Μουρατίδης έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στο «Maestro», αλλά και τις εκδηλώσεις των θαυμαστών από το εξωτερικό.

O ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» κι αρχικά, εξήγησε πως αμέσως δέχτηκε την πρόταση του Χριστόφορου Παπακαλιάτη για τον ρόλο του στη σειρά.

«Είπα κατευθείαν "ναι" στον Χριστόφορο Παπακαλιάτη. Είναι φυσιολογικό να κάνω τον πατέρα ενός 20χρονου, είμαι σε μια ηλικία που πρέπει να κάνω τέτοιους ρόλους», είπε χαρακτηριστικά.

«Ένα πράγμα που χάρηκα είναι ότι ο κόσμος συνδυάζει πράγματα που κάνεις τον τελευταίο καιρό. Επειδή έκανα κωμωδία, ήταν δύσκολο να με σκεφτείς για έναν δραματικό ρόλο. Έχω ζήσει κι από φιλικό πρόσωπο να μου λέει "πώς θα κάνεις δραματικό ρόλο; Το μάτι σου γελάει". Θα ήθελα να το πάρω μόνος μου, αλλά το οφείλω στον Χριστόφορο», συμπλήρωσε.

Τέλος, δήλωσε για το «Maestro»: «Είναι αποτέλεσμα μιας συνεργασίας όλων των συντελεστών, αλλά κυρίως του Χριστόφορου. Ήμασταν ο ένας για τον άλλοκαι θέλαμε να δούμε πώς θα είναι λειτουργικός. Ο Χριστόφορος τα είχε φροντίσει όλα και σε βγάζει κουκλάκι ζωγραφιστό. Ό,τι κι αν σου πει, θα στο πει για το καλό της δουλειάς, οχι για να το παίξει έξυπνος. Δεν υπάρχει ανταγωνισμός μεταξύ μας. Διαχειρίζεται τα πάντα και ταυτόχρονα, είναι λειτουργικός».

«Είμαστε όλοι, μηδενός εξαιρουμένου, φροντισμένοι. Και αφήνεσαι και δεν σε απασχολεί τίποτα άλλο. Έχουμε ξεκινήσει γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο. Στους Παξούς υπήρξε κόσμος από το εξωτερικό που ήταν εκεί, τρώγαμε και έρχονται κάτι Ιρλανδοί και μας έλεγαν ότι είμαστε οι καλύτεροι. Λες "τι φάση;". Είσαι με την μπουκιά. Κάτι να κάνουμε, να το παίξουμε σημαντικοί. Ήμασταν με τη σαγιονάρα. Το πιο υπέροχο είναι ότι ήρθε ένας Άγγλος στο ξενοδοχείο και τραγούδησε το "Τυχερό αστέρι" στα ελληνικά. Ο άνθρωπος είναι φαν της σειράς, ήταν εκεί στα γυρίσματα και το τραγούδησε στα ελληνικά, ήταν πολύ συγκινητικό», συμπλήρωσε κλείνοντας.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πρώτο σινιάλο από ΕΕ προς Ερντογάν, ενθαρρυμένη η Λευκωσία

Βιώσιμο το δημόσιο χρέος της Κύπρου – Πού αναμένεται να κυμανθεί μέχρι το 2026

Μήπως είσαι δικαιούχος για μειωμένο ρεύμα 20% και δεν το γνωρίζεις; Μάθε όλες τις λεπτομέρειες

Οδηγοί προσοχή! Κλειστό σήμερα τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Πάφου

Παρέλαβε πακέτο με ναρκωτικά από το εξωτερικό – Χειροπέδες σε 34χρονο

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλη Τρίτη: Τι γιορτάζουμε σήμερα – Τα μαθήματα από τις δύο παραβολές και τα έθιμα της ημέρας

Βεγγαλικά σε περίπτερα: Ποια δικαιούνται να διατίθενται - Μπορούν να πωλούνται σε ανήλικους;

«Ω γλυκύ μου… κρέας»: Έρχεται νέα αύξηση στο χοιρινό – Στα ύψη το αρνί - Τρέχουν να προλάβουν την αργία της Πρωτομαγιάς οι καταναλωτές

Survivor 2024: Το... πολεμικό κλίμα και ο δεύτερος μονομάχος - Δείτε βίντεο

Καιρός: Αλαλούμ με σκόνη, θερμοκρασία που ανεβαίνει και… βροχές – Ίσως και χαλάζι



ΔΗΣΥ: Νούμερο ένα προτεραιότητα η συσπείρωση του κόμματος - Έκλεισε το κεφάλαιο για τις διαγραφές

ΔΗΣΥ: Νούμερο ένα προτεραιότητα η συσπείρωση του κόμματος - Έκλεισε το κεφάλαιο για τις διαγραφές

Με πρωταρχικό στόχο την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συσπείρωση του κόμματος, ο ΔΗΣΥ βάζει πλώρη για τις Ευρωεκλογές με στόχο την πρωτιά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top