ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Αρχίζει τον Ιούλιο υπόθεση κατά 38χρονου για απόπειρα φόνου στην Αγία Νάπα

Αρχίζει τον Ιούλιο υπόθεση κατά 38χρονου για απόπειρα φόνου στην Αγία Νάπα

Ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λάρνακας – Αμμοχώστου που θα συνεδριάσει στις 24 Ιουλίου, παραπέμφθηκε σήμερα άνδρας ηλικίας 38 ετών, ο οποίος παραμένει φρουρούμενος στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου νοσηλεύεται μετά τον τραυματισμό του στην προσπάθεια του να διαφύγει από την Αστυνομία, όταν εντοπίστηκε να κρατάει μαχαίρι σε ξενοδοχείο στην Αγία Νάπα, στις 8 Ιουνίου.

Σύμφωνα με τον Στηβ Θεοδούλου, εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου «εναντίον του 38χρονου διερευνώνται τα αδικήματα της απόπειρας φόνου, μεταφοράς μαχαιριού εκτός οικίας, οπλοφορίας προς διέγερση τρόμου, μεταφοράς επιθετικού οργάνου, κατοχής και χρήσης ελεγχόμενου φαρμάκου τάξεως Α και Β δηλαδή κοκαΐνης και κάνναβης».

Πρόσθεσε ότι «σήμερα Παρασκευή 23 Ιουνίου έληξε το διάταγμα κράτησης εναντίον του υπόπτου και η Αστυνομία προχώρησε σε καταχώρηση της υπόθεσης ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου, το οποίο την παρέπεμψε προς εκδίκαση, στο Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λάρνακας – Αμμοχώστου που θα συνεδριάσει στις 24 Ιουλίου. Ο 38χρονος θα παραμείνει φρουρούμενος στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου στο Παραλίμνι και μετά θα μεταφερθεί, όταν αποφασιστεί από τους θεράποντες ιατρούς, στις Κεντρικές Φυλακές».

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τα γεγονότα της υπόθεσης γύρω στις 7.45 το πρωί της Πέμπτης 8 Ιουνίου, λήφθηκε πληροφορία για πρόσωπο που βρισκόταν τραυματισμένο, σε κατοικία στην περιοχή Πρωταρά. Μέλη του ΤΑΕ Αμμοχώστου και του Αστυνομικού Σταθμού Παραλιμνίου έσπευσαν στο σημείο, όπου εντόπισαν άντρα ηλικίας 41 ετών, ο οποίος έφερε πολλαπλά τραύματα στο σώμα.

Ο άνδρας διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε πολλαπλά ανοικτά τραύματα στο θώρακα, στην πλάτη, στην κοιλιά, στο λαιμό και στο πρόσωπο. Ο 41χρονος μεταφέρθηκε στη συνέχεια διασωληνωμένος στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Εξάλλου την ίδια περίπου ώρα της Πέμπτης 8 Ιουνίου, λήφθηκε πληροφορία για δεύτερο τραυματισμένο πρόσωπο, που βρισκόταν σε δημόσιο ανοιχτό χώρο, στον Πρωταρά και που φερόταν να έχει στην κατοχή του μαχαίρι με ίχνη πιθανόν από αίμα. Στο σημείο έσπευσαν μέλη του ΤΑΕ Αμμοχώστου, τα οποία εντόπισαν άντρα ηλικίας 38 ετών, οποίος είχε τραυματιστεί σοβαρά στο πόδι.

Ο άνδρας διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε ανοικτό κάταγμα δεξιού ποδιού και υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση.

Η Αστυνομία παρέλαβε το μαχαίρι ενώ από εξετάσεις που διενεργήθηκαν διαπιστώθηκε ότι ο 38χρονος φέρεται να τραυμάτισε τον 41χρονο και κατά τη διαφυγή του από τη σκηνή, μετά από πτώση του, να τραυματίστηκε στο πόδι.

Εναντίον του 38χρονου εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης και συνελήφθη, ενώ από τότε παραμένει φρουρούμενος στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συνεχίζεται η διαμάχη στη Δρομολοξιά - «Χτύπησε τη σύζυγό μου» - «Όλα όσα ακούστηκαν δεν ευσταθούν στην πραγματικότητα»

Στην Αστυνομία για κατάθεση με τους γονείς του ο 10χρονος για τις ζημιές στο Δημοτικό Λιβαδιών - Ψάχνουν και άλλα πρόσωπα

Απεβίωσε Κύπριος κατάδικος των Φυλακών - Ποια η αιτία

«Μίλησε» η νεκροτομή του 30χρονου Ευτύχιου Χαρίτου – Τα ευρήματα

Δίκη για το Μάτι: Ασκήθηκε έφεση από την Εισαγγελία για την απόφαση

Eurovision 2024: Ξεπέρασε το 50% στην τηλεθέαση το ΡΙΚ - Το εντυπωσιακό ποσοστό την ώρα της ανακοίνωσης



Το μήνυμα της Ολγκίν σε ΠτΔ και Τατάρ -  «Εύχομαι να δουν την υποστήριξη που έχουν και να προχωρήσουν μπροστά»

Το μήνυμα της Ολγκίν σε ΠτΔ και Τατάρ - «Εύχομαι να δουν την υποστήριξη που έχουν και να προχωρήσουν μπροστά»

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top