Κακοήθειες η άρνηση για ταφή αλλόθρησκων, ανακοινώνει ο Μητροπολίτης Πάφου

Κακοήθειες η άρνηση για ταφή αλλόθρησκων, ανακοινώνει ο Μητροπολίτης Πάφου

Ψεύδη και κακοήθειες χαρακτηρίζει ο Μητροπολίτης Πάφου Τυχικός χθεσινά δημοσιεύματα του Σαββάτου στα Μέσα Ενημέρωσης  αναφορικά με την δήθεν άρνηση του ως Μητροπολίτη για την ταφή αλλόθρησκων, και στην απαγόρευση των Ιερέων της Μητρόπολης Πάφου να ενταφιάζονται στα κοιμητήρια μουσουλμάνοι και άλλοι αλλόθρησκοι.

Ο Μητροπολίτης Πάφου σημειώνει πως όλα προέρχονται από κύκλους οι οποίοι μοναδικό σκοπό έχουν να πλήξουν το πρόσωπο του ως Μητροπολίτη Πάφου «μέσω σκευωρίας και ανύπαρκτων ειδήσεων», όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του.

Επισημαίνει επίσης πως για το θέμα αυτό έχει αναθέσει στους δικηγόρους του για να λάβουν «τα δέοντα δικαστικά μέτρα εναντίον οποιουδήποτε μέσο επικοινωνίας  δημοσίευσε ή αναδημοσίευσε, το εν λόγω κακοήθη και ψευδή δημοσίευμα καθώς και σε όσους ανήκουν στους κύκλους που προσπαθούν να με πλήξουν», πρόσθεσε.

Όλα αυτά έχουν αλλότριες προθέσεις καταλήγει στην ανακοίνωση του ο Μητροπολίτης Πάφου Τυχικός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο τραπέζι η διευρυμένη πριν από τον Δεκέμβριο - «Ο χρόνος μάς πιέζει» - Τι αναμένεται από την Ολγκίν

Κυπριακό: Στο τραπέζι η διευρυμένη πριν από τον Δεκέμβριο - «Ο χρόνος μάς πιέζει» - Τι αναμένεται από την Ολγκίν

Μικρά αλλά σημαντικά βήματα προς την εντατικοποίηση των επαφών για το Κυπριακό διαπιστώνει η κυβέρνηση, με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη, να τονίζει ότι ο χρόνος πιέζει και πως ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών εξακολουθεί να έχει ως στόχο τη σύγκληση διευρυμένης συνάντησης πριν από την ολοκλήρωση της θητείας του.

BEST OF TOTHEMAONLINE