LIFESTYLE

Λούης Πατσαλίδης: Το ντοκιμαντέρ, το grand φινάλε και οι αλλαγές με τη νέα σεζόν

Λούης Πατσαλίδης: Το ντοκιμαντέρ, το grand φινάλε και οι αλλαγές με τη νέα σεζόν

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης έδωσε στον Alpha ο αγαπημένος Κύπριος stand-up comedian, Λούης Πατσαλίδης, ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε για το ντοκιμαντέρ που έχει ετοιμάσει σε συνεργασία με το Netcast για τους απόδημους στον Καναδά, για την περιοδεία του στο εξωτερικό, για το φινάλε της εκπομπής καθώς και για την νέα στέγη που θα φιλοξενεί τα γυρίσματα του «The Λούης Night Show» με τη νέα σεζόν.

Το ντοκιμαντέρ στον Καναδά και η αγάπη του κόσμου

Μιλώντας για το ντοκιμαντέρ, ο Λούης Πατσαλίδης εξήγησε πως σε ένα τηλεφώνημα που είχε με άτομο από το Netcast Zone αναφορικά με την περιοδεία και τις χώρες στις οποίες θα επισκεπτόταν, του πρότειναν πηγαίνοντας στον Καναδά να ετοίμαζαν μαζί ένα ντοκιμαντέρ στο οποίο, θα παρουσίαζε τους απόδημους που ζουν εκεί καθώς και την παράσταση που θα έκανε με τον ίδιο να ενθουσιάζεται με την ιδέα αυτή.

Όπως ανέφερε, «ετοιμάσαμε κάτι πάρα πολύ όμορφο μαζί το οποίο, θα ανεβεί στο Netcast Zone το πρώτο δεκαήμερο του Ιούλη. Είναι ένα οδοιπορικό ντοκιμαντέρ το οποίο παρουσιάζει και τη δική μου πορεία στο stand-up comedy με παλιά βίντεο και φωτογραφίες από το 2006, με αποκορύφωμα την παράσταση στο Τορόντο». Προτού πάμε στο Τορόντο όμως, συνέχισε, κάναμε και μια στάση στο Μόντρεαλ όπου, συναντήσαμε τον Πρέσβη της Κύπρου, τον απόδημο Ελληνισμό επισκεφθήκαμε το ελληνικό σχολείο και μετέπειτα επισκεφθήκαμε το Τορόντο όπου συναντήσαμε την Κυπριακή κοινότητα».

«Ήταν μια απίστευτη εμπειρία» είπε χαρακτηριστικά προσθέτοντας πως, «το κέρδος ήταν η φιλοξενία αλλά και η αγάπη που εισέπραξα από τον κόσμο», ανέφερε ο Λούης.

Αναφερόμενος στις υπόλοιπες χώρες που επισκέφθηκε κατά τη διάρκεια της περιοδείας του ανέφερε πως, «έκανα παραστάσεις στην Αγγλία, στην Ελλάδα, στο Βέλγιο και στην Ολλανδία και εκεί εισέπραξα πολλή αγάπη από τον κόσμο».

Το grand φινάλε της σεζόν

Αναφερόμενος στο φινάλε της σεζόν, ο Λούης Πατσαλίδης ανέφερε ότι το τελευταίο επεισόδιο θα γίνει στις 7 Ιουλίου ζωντανά από το Δημοτικό Αμφιθέατρο Ιδαλίου με καλεσμένους τις «Μέλισσες».

Ταυτόχρονα, από αύριο στις 6:00 το απόγευμα ο κόσμος θα μπορεί να πάρει εισιτήρια για μπορέσει να το παρακολουθήσει ενώ, τα εισιτήρια που διατίθενται είναι δωρεάν. Παρ’ όλα αυτά προτρέπετε ο κόσμος που θα θέλει να δει από κοντά το φινάλε της ψυχαγωγικής εκπομπής, θα πρέπει να τα προμηθευτεί εγκαίρως αφού υπάρχει περιορισμένος αριθμός.

Σε νέα στέγη με τη νέα σεζόν

Τέλος, αναφερόμενος στη νέα σεζόν ο Λούης Πατσαλίδης είπε πως θα αλλάξουν πολλά πράγματα ενώ, ανάμεσα σε αυτά θα είναι η στέγη που φιλοξενούσε μέχρι στιγμής τα γυρίσματα.

Όπως είπε ο Λούης, με τη νέα σεζόν τα γυρίσματα θα φιλοξενούνται σε στούντιο, με πολύ μεγάλο πλατό ενώ θα αλλάξει και εντελώς το σκηνικό.

Δείτε βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top